Έρευνα: Τι θα έκανε χρήστες iPhone να πάνε σε Galaxy S6;

Είναι γνωστό ότι οι χρήστες της Apple είναι πολύ πιστοί στην εταιρεία και συνηθίζουν να αλλάζουν το παλιό τους iPhone πηγαίνοντας σε ένα πιο καινούριο. Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Apple Watch, το Tim Cook είχε αναφέρει ότι οι ικανοποίηση των χρηστών του iPhone 6 φτάνει στο 99%.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2015 και η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy S6 στο οποίο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και έτυχε θετικής αποδοχής. Τι θα μπορούσε όμως να κάνει τους κατόχους iPhone να κάνουν την αλλαγή και να πάνε στην φετινή ναυαρχίδα της Samsung;

Σύμφωνα με την έρευνα της ecoATM, ο νούμερο ένα παράγοντας είναι η τιμή. Το 24% απάντησε ότι θα έκανε την αλλαγή μόνο αν το Samsung Galaxy S6 ήταν δωρεάν και το 16% είπε ότι θα άφηνε το iPhone στην περίπτωση που το Galaxy S6 ήταν πιο φθηνό. Βέβαια έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο καθοριστικός παράγοντας είναι η τιμή, από τη στιγμή που τα κινητά της Apple κάθε άλλο παρά οικονομικά είναι.

Άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο για να γίνει η αλλαγή από Apple σε Samsung, είναι η μπαταρία (21%), το 18% απάντησε θετικά στην μεγαλύτερη οθόνη και το 3% θα έκανε την αλλαγή αν έβλεπε κάποιον celebrity να κρατά το κινητό της Samsung. To 16% των κατόχων iPhone απάντησε ότι δεν θα έκανε την αλλαγή σε άλλο κινητό γα κανέναν λόγο.

Στο ερώτημα ποιοι είναι οι λόγοι που τους αποτρέπουν από το να κάνουν την αλλαγή, οι χρήστες απάντησαν 30% επειδή οι φίλοι και η οικογένεια χρησιμοποιούν iPhone, 21% επειδή έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και το 19% απάντησε ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα της Apple.

Πότε αλλάζουν κινητό; Το 38% περιμένει να λήξει το 2ετές συμβόλαιο άσχετα με το πόσο καλό μπορεί να είναι το νέο μοντέλο. Το 23% περιμένει μέχρι να χαλάσει το προηγούμενο κινητό, το 16% απάντησε ότι θα πάρει το νέο κινητό μέσα στους 6 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του και το 13% κάνει την αγορά μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας. Υπάρχουν και εκείνοι που θα αγοράσουν το νέο iPhone την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (6%) και το 4% που κάνει προ-παραγγελία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Μαρτίου 2015 18:59

Σχόλια

  • αααα καλο εεεε το iphone εχει( καλυτερα )χαρακτηριστικα απο το S6....
    σκεφτειτε τι βοδια σε γνωσεις, κατοχους εχει η apple .....ρε πιανετε...!!! η Samsung ο πρωτεργατης των χαρακτηριστικων....??? Που πατε ρε κακομοιρα που τα περισοτερα εντωστια των iphone ειναι της Samsung κσι της Lg

  • καλα mouta μην αμφιβαλεις.... διαβασε για το cyclone ποσα instruction per cycle εχει. επισης ολη η δυναμη ειναι στο μονο πυρηνα και τι αυτος βγαζει! εφαρμογες για υποστήριξη multithreading δεν υπαρχουν οποτε οι πολλοι πυρηνες ειναι αχρηστοι

  • το ιφον εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αχαχαχ! και μετα απορουν δηλαδη γιατι τους λενε ολοι isheeps!

  • το να εχει 8 πυρηνες και πολλα μεγαπιξελ καμερα και αλλα πολλα που μονο μαρκετινγ ειναι δεν το κανει να εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα

  • Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά, αφού είναι γνωστό ότι τα παλικάρια αγοράζουν ότι τους πασάρει η Apple. Μιλάμε για ουγκα μπουγκα!!!

  • εγω ειχα iphone στο παρελθον αλλα ειμαι χρηστης note apo to 3-4 και δεν βλεπω τραγικες διαφορες σε ταχυτητεσ και καμερα και αλλα πολλα με το iphone με αυτην την τεραστια διαφορα στα specks τουσ για να καταλαβhs δεν εχω καμια αλλη συσκευη της αππλ

  • Είτε samsung είτε apple εχουν χαράκτηριστικά(δεν αναλυω) τα οποια μας προσφέρουν καλα κινήτα, γρήγορα, με πολύ καλές επιδοσεις. Απλα σκέφτομαι. Αφου θα δώσω που θαδώσω 750+ ευρώ γιατί να μην κοιτάξω να εχει και οτι περισσοτερο μου δινει μία εταιρεία? ακομα και πιο πολλα megapixel.. Και πολλες εταιρείες εκτος την apple( που τονίζω οτι και παλι θεωρω πολυ καλα τα κινητα της) σου προσφερουν πιο πολλα. Ακόμα και η σαμμυ. οπως καλυτερη μπαταρια, αδιαβροχοποιηση ( καμια φορα) κ.α.

  • Πάνε τα isheeps και αγοράζουν ο,τι τους πασαρει η Apple. Κινητά των 800€ χωρις αποσπωμενη μπαταρία κ χωρις microsd slot. Ουπς...

  • Ουγκα Μπουγκα και βοδι οποιος αγοραζει iPhone. Απλούστατα πράγματα.
    Τι [..] να τον κανεις τον 8πυρηνο ?? την ιδια στιγμη που ακομα και οι υπολογιστες εχουν 4πυρηνους επεξεργαστες. Αυτο ειναι το marketing που ακολουθει η samsung, παρε κοσμε πυρηνες και RAM. Αμα εχεις τεχνογνωσια φτιαχνεις 2πυρηνο και αντιμετωπιζεις στα ισα 8πυρηνο. Αυτο λέγεται τεχνογνωσια. βλ. Intel και AMD, οπως και να το κανουμε οι 4πυρηνοι της INTEL ταπεινωνουν τους αντιστοιχους 6+πυρηνες της AMD. To αντιστοιχο μεταξυ Apple - Samsung (και οποιαδηποτε samsung που εχουν μπει στη λογικη των 8πυρηνων κινητων)
    Και οποιος δεν φοραει παροπιδες θα συμφωνησει.
    Κατωχος samsung s4 και PC με FX-8350. Ειναι φτηνότερα απο τις μαρκες του ανταγωνισμου αλλα οχι απαραίτητα καλύτερα.

  • Και για να ειμαι ontopic, αν ηθελα iPhone 6 θα επαιρνα iphone 6, Οχι samsung s6. Απογοητευση απο samsung. Εκανε κινησεις σπαζμοδικες γιατι ειχε πανικοβληθει μετα την αποτυχια του S5, και αυτο που αντιπροσωπευε το εγκατελλειψε "μεσα με μια νυχτα" και ολοι ακολούθησαν. Τι και αν κραζαμε Apple για battery, sd card, για την τιμη. Τωρα πλεον εχουμε design. Aντε να βγει το one plus two.

  • @FUBAR φιλε μου εισαι ο πιο σωστός! Δεν ισχυει παντα το bigger the better τωρα οι αλλοι νομιζουν οτι ειναι true octa core αλλα πολλοι δεν ξέρουν οτι λειτουργούν ταυτοχρονα οι 4 πυρήνες... Επισης αν δεν κανω λάθος ο a9 της apple εχει την καλυτερη απόδοση ως προς single core! Αυτο λεει πολλά καθώς οι εφαρμογές για κινητά χρησιμοποιούν πιο πολυ τον ενα πυρήνα! Το παραδειγμα με amd και intel λεει πολλά! Καλος ο 8350 οκταπυρηνος αλλα δεν συγκρίνεται ουτε καν με καποιο i7 ο οποιος ειναι τετραπυρηνος!

  • Ρε παίδες καμία σχέση το ios με το Android...! Είναι σαν να συγκρινεις σπορ αυτοκίνητο με τζιπ 4×4...! Εγώ είχα iPhone στο παρελθόν και για να καλύψει τις ανάγκες μου έπρεπε να του κάνω jailbreak, δηλαδή δεν ήταν για μένα αυτή η συσκευή...! Από την άλλη υπάρχουν χρήστες όπως η κοπέλα μου και η αδερφή μου που δεν τους αρέσει το Android γιατί έχουν συνηθίσει την απλότητα και τις λίγες δυνατότητεWς του ios...! Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που αγοράζουν iPhone λόγο design και ποιότητας κατασκευής.... και είναι πολλοί αυτοί..! Aπό αυτούς ότι τσιμπήσει η Samsung...! Τέλος η γνώμη μου είναι ότι το s6 θα σκίσει σε πωλήσεις, γιατί ο κόσμος ζητούσε συσκευή samsung με design και ποιότητα κατασκευής ανάλογη του iPhone. Όπως ακριβώς και το iPhone6 που πούλησε σαν τρελό γιατί ο κόσμος βασικά ήθελε ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη...!

  • χαρακτηριστικα πας μονο διαμετρο φακου! λιθογραφια επεξεργαστη την οθονη κλπ κλπ! τι προσφερει η αππλε απο το ιδιο με περιση λιγο καλυτερο! που σε σχεση με σαμσουνγκ κανει αλματα απο το προηγουμενο μοντελο και δινει τεχνολογια δεν δινει αναβαθμισεις!

  • Να ξεκαθαρησω κατι για αρχη ειμαι φανατικος samsungakias ομως αυτο δε με εμποδιζει να δω τα πραγματα αντικημενικα.
    Καταλαβαινω οτι πολλοι που ξερουν απο τεχνολογια υπερασπηζονται την εταιρια που υποστηριζουν με ντοκουμεντα!!!
    Αλλα ειναι δυνατον να μου εχει σαν κυρια δικαιωλογια οτι αφου το εχουν οι φιλοι μου και η οικογενεια μου θα παρω κι εγω iphone νομιζω οτι αυτα τα ατομα θα επρεπε να μην ξανα πιασουν ποτε smartphone στα χερια τους γιατι μιλαμε για ηλιθια ατομα!!
    Πες ρε φιλε οτι εχει 64bit λογισμικο πες οτι εχει δικο της λογισμικο πες οτι σου αρεσει η κατασκευη!!! Υπαρχουν πραγματα που μπορεις να πενευτεις, και λενε οτι αφου το πηραν οι αλλοι θα το παρω κι εγω...
    Κατι αλλο τωρα που ενοχλησε ειναι οτι πολλοι υποστηρικτες της samsung μπαινουν και λενε ( το s6 ειναι καλυτερο γιατι εχει το ενα και εχει το αλλο) αμα ασχολιωσασταν με την τεχνολογια δεν θα μπαινατε καν στον κοπο να γραψετε εδω μεσα, χαλαρωστε λοιπον και μη φανατιζεσται με εταιριες που σας βλεπουν σαν πορτοφολι!

  • "το 3% θα έκανε την αλλαγή αν έβλεπε κάποιον celebrity να κρατά το κινητό της Samsung"
    Αυτό λέει πολλά για το τι είδους χρήστες μιλάμε...

  • Όσο χρησιμοι ειναι οι 8πυρινοι επεξεργαστες της samsung τοσο χρησιμος ηταν και ο 64bitος επεξεργαστης που μας ζαλισαν επειδη πρωτοεβαλαν στην APLPE. Ξαναλεω βεβαια οτι υποστηριζω οτι και οι 2 βγαζουν καλα κινητα. Αλλα πειτε την αληθεια, και οι 2 (βασικα ολοι) πλασαρουν κατι ανουσιο ως κατι πολυ καλο για τους περισσοτερους καταναλωτες οι οποιοι οι δεν εχουν πολλες γνωσεις η δεν ασχολουνται . Οπως αναφερεται πολυ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.. Ειτε ειναι 8μυρινος επεξεργαστης , ειτε 64bit επεξεργαστης , είτε edge οθονη ειτε να φτανει το δαχτυλο σε ολη την οθονη(apple Πριν 1μιση χρονο). κατοχος σονυ xperia.

  • Αντρέας , φαίνεται ότι εισαι ημιμαθής σε σχέση με το οικοσύστημα της Apple. Φίλε μου το ότι έχουν οι φίλου τους κλπ Iphone σημαίνει ότι μοιράζονται αν θέλουν ίδιες αγορασμένες εφαρμογές, έχουν FaceTime, iMessage κλπ...επικοινωνούν μεταξύ τους μια χαρά λόγω του ενιαίου οικοσυστήματος. Γιατί λοιπόν αρπάζεσαι;;

  • Παιδια, παρακαλω μην χρησιμοποιειτε προσωπικους χαρακτηρισμους. Πειτε τη γνωμη σας χωρις να προσβαλλετε τους αλλους φιλους.

  • +vasilis δεν αρπαζομαι και ναι ειμαι ημθμαθεις γιατι ποτε δεν εχω κανει σοβαρη χρηση σε iphone πιστευω ομως οτι οι λογοι για να πενευτεις οτι εχεις iphone ειναι και οχι αυτοι και επισης αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζεται να φανατιζομαστε για κατι απο το οποιο δεν εχουμε οφελως ουτε εγω θα σε πησω να παρεις galaxy ουτε εσυ εμενα να παρω iphone κι αυτο γιατι οι αναγκες καθε χρηστη ειναι διαφορετικες... (φιλικα παντα)

  • Εγω παλι θα συμφωνήσω με τον φίλο wolf αυτό που έκανε εμενα να φύγω απο την Apple κ να πάω σε android ηταν το κλειστό τους iOS που έκανα jailbreak πριν το παρω στα χέρια μου καλα καλα για πολυ απλα πράγματα όπως παραμετροποίηση κ δεν γυρίζω πίσω έφυγα όταν ανακοινώθηκε το iOS 8 που είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά με διέψευσαν κ δεν άντε να άλλος φανατικός τους μέχρι τότε απο το 3G κ το τελευταίο ηταν το iPhone 5 τωρα κανω οτι θελω περνάω οτι εφαρμογή θελω!!!κατοχος lg g3 κ μάλλον αργότερα που σίγουρα θα πέσει μέχρι το καλοκαίρι η τιμή θα παρω το Samsung s6 Apple πολυ δύσκολα θα ξαναπηγαινα!!!

  • Η κάθε εταιρία προσφέρει διαφορετικά πράγματα, οπότε είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ χρηστών διαφορετικών λειτουργικών-συσκευών.
    Ήμουν κάτοχος iPhone 4 (τώρα στο 5). Έχουν περάσει 3 χρόνια και δεν το αλλάζω. Με έχει βολέψει σε υπερβολικό βαθμό, αυτά που μου προσφέρει με καλύπτουν, οπότε δε θα προχωρήσω σε αγορά νέου. Ο ευχαριστημένος χρήστης δε θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις διαφορές μεταξύ iOS - Android - WP. Αγοράζει σύμφωνα με τα θέλω του, τις ανάγκες του και με αυτά που του προσφέρει η εταιρία (εγγύηση, τεχνική υποστήριξη κλπ). Οπότε όλοι αυτοί οι παράγοντες παίζουν ρόλο.

  • Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα σε τάξη... Το IOS είναι ελαφρύτερο λειτουργικό και δε χρειάζεται τρελά specs για να λειτουργήσει καλά. Συμφωνώ στο θέμα της κάμερας ότι καλό θα ήταν η apple επιτέλους να ξεκολλήσει από τις 8άρες και να βάλει έστω μια 13άρα. Όπως και να χει, καλό θα ήταν οι Android χρήστες να καταλάβουν επιτέλους ότι αυτοί είναι τα μεγαλύτερα καταναλωτικά θύματα στον χώρο των smartphone και όχι οι χρήστες των windows phone ή των i-phone. Ίσως οι τελευταίοι είναι λίγο ψώνια απλά, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό που επιλέγει IOS το κάνει επειδή θα διαφημίσει στην καφετέρια το μηλαράκι και όχι επειδή ξέρει από τεχνολογία.

  • Γιατί μαλώνετε...

    ότι γίνεται τώρα με την Apple και Samsung.... θα γίνεται σύντομα και μεταξύ Samsung και επώνυμες Κινέζικες μάρκες (Xiaomi, Huawei, Lenovo και κτλ.)....

  • Στο θέμα μας τώρα... Αν αποβάλλουν την τάση για ψωνιλίκι και εφέ οι χρήστες των i-phone, τότε και μόνο τότε θα περάσουν σε κάτι άλλο.

    Υ.Γ. Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι το θέμα είναι καθαρά για διαφήμιση της Apple και της Samsung. Μέσα από την κόντρα που δημιουργεί κρατάνε και οι 2 εταιρίες τα sheeps τους και διαιωνίζουν το όνομά τους.

  • Θα πω κάτι πολυ απλό -δεν υπερασπίζομαι την Apple γιατι κανει και τις μαλ@@@ς της αλλα- θέλω ένα κινητο όμορφο σε κανονικές διαστάσεις που να μην κολλάει ποτε(!) και να έχω και σιγουριά για το προϊόν που έχω στα χέρια μου! Και κακά τα ψέματα με τα μόνα προϊόντα που ειχα σιγουριά ηταν Nokia και apple! Και όταν λέω σιγουριά εννοώ ταχύτητα και ΣΩΣΤΗ υποστήριξη στο πέρασμα του χρόνου! Τελος να πω ότι όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω οι περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιούν τον ένα πύρινα και όπως και να το κανουμε στην απόδοση του 1 πύρινα δεν την πιάνει κανείς την Apple! Αυτα.

  • @Γιαννης
    ---
    Βασικά οι 64bit-οι επεξεργαστές της Apple δεν είναι πλεον εφε καθώς απο τον Φλεβαρη του 2015 υποχρεωνονται ολοι οι developers να φτιαχνουν τις εφαρμογες και στα 64bit! Αντιθετα η Samsung συνεχιζει να διαφημιζει 8-πυρινους Exynos που δεν λειτουργουν σαν 8-πυρινοι αλλά σαν 4-πυρινοι...

  • https://blog.ecoatm.com/post/112171668538/survey-says-new-samsung-features-may-not-be

    Σε αυτό το link αναφέρονται τα αποτελέσματα της έρευνας που δεν έχει να κάνει καθόλου με χρήστες iPhone και γενικά με την εταιρία Apple. Αναφέρεται γενικά σε χρήστες που ερωτήθηκαν και απάντησαν όσα βλέπεται στο στρογγυλό διάγραμμα.

    "With a Samsung event on the horizon, rumors are swirling about the expected Galaxy S6 unveiling. What new features will be included on the device – mobile payments? Curved edges? Intelligent camera?

    We are always interested in learning more about what smartphone design or technical elements are most appealing to consumers, so we asked over 1,000 smartphone owners what would make them upgrade.

    Surprisingly, the survey found that fancy new features might not provide enough motivation. In fact, over one quarter (26%) of respondents said none of the rumored features would encourage them to upgrade from their current smartphone.

    However, the rumored features that would motivate people to ditch their old devices and purchase the new Galaxy S6 include:

    Lower price point (22%)
    Longer battery life (21%)
    Wireless charging (12%)
    Nicer camera (10%)
    More internal storage (6%)
    Mobile payment feature (only 3%)

    Despite the attraction to shiny new gadgets, the survey found that only 6% of device owners purchase new smartphones on launch day, and only 3% pre-order. The majority of respondents choose to wait to upgrade until it’s necessary; 38% said they will only get a new device when their contract is up and 23% claim they will only purchase a new phone when theirs breaks. "

    Θα παρακαλέσω τους devs να είναι πιο προσεκτικοί στο τι δημοσιεύουν και να είναι σίγουροι ότι αυτά που δημοσιεύονται είναι από τις original ιστοσελίδες. Άλλα λέει η πηγή του άρθρου, άλλα η ecoATM στο blog της.
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

  • Το επιπεδο συζητησης εδω μεσα εχει φτασει στο 5ο υπογειο...
    Πονανε τα ματια μου απο τις χαζομαρες...
    Να χαιρεστε τις αποψεις σας και τιποτα αλλο...
    Site τεχνολογιας σου λεει...

  • PM7 με ξέρεις και απο χθες;
    Υ.Γ μπορείς να ψάξεις τα άρθρα να δεις που την έχω κράξει και την Apple! Και αν δεν γνωρίζεις να μην αναφέρεσαι σε εμένα!

  • Δεν ξέρω τι λέτε αλλά μόλις έπιασα τα δυο νέα Galaxy S6 και είναι πολύ εντυπωσιακά, ιδίως το Edge!!! Μπράβο στην Samsung.

  • Αυτη η διαμαχη μας «εχει πρηξει τα μεζεα του στεατοπυγικου μας υποσυστηματος».
    Ουτε iphone , ουτε s6 ρε... Arirang smartphone και ξερο ψωμι.

  • Δέν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά κάθεστε και τσακώνεστε για πράγματα που δε σας αφορούν στην ουσιά.

    Η έρευνα μιλάει για χρήστες με "2ετή συμβόλαια" και που χρησιμοποιούν iphone γιατί αυτό έχουν οι "φίλοι και η οικογένεια". Δέ χρειάζεται να διάβασω κάτι παραπάνω, μιλάμε για Αμερικανους.

    Τι είναι το iphone στον υπόλοιπο κόσμο; Ενα σχεδόν τίποτα. Μόνο εκεί είχε χρόνια το κάθε κοριτσάκι iphone για να μιλάει με τις φιλενάδες και τον μπαμπά. Γιατί εκεί ισχύουν και άλλα πράγματα. Παίρνεις εδω πέρα iphone με 99ευρώ ακόμη και με συμβόλαιο; Δεν νομίζω. Απο αυτή τη μεριά οι περισσότεροι έπαιρναν για μούρη. Ε τώρα θα παίρνουν το ακριβό apple watch απο τη στιγμή που και τα κινητά των άλλων εταιριών κοστίζουν τα ίδια λεφτά.

    Ο κύριος λόγος που μιλάμε κάν για iphone είναι ακριβώς επειδή έχει βάση στην Ην. Πολιτείες και εκεί είναι και σχεδόν τα πάντα όλα απο media. Βλέπεις αμερικάνικες σειρές, βλέπεις youtube, διαβάζεις τα αμερικανικα μεσα,τι θαχει ο Αμερικανος.. iphone.

    Ο ίδιος λόγος είναι και ο οποιός πληρώνουμε full price (ανεξαρτήτου πλατφόρμας) αλλά σε πολλά πράγματα κοιτάμε τι ΘΑ μπορούσε να κάνει το κινητό ΑΝ μέναμε και είμασταν στην Αμερική.

    Θα έρθει η Κορτάνα στο Androiod και στο iOS και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Συζητάμε εμείς λές και μας απασχολεί. Λές και όσοι έχουν windows phone στην Ελλάδα θα έχουν απο αυτό την ίδια χρησιμότητα με κάποιον που έχει w phone στην Αμερική. Όσο έχω κι εγώ με το Google now αλλο τόσο θα'χει κι αυτός. Όπως και το chromecast έχει τόσες λειτουργίες όπως να στέλνεις το netflix (το ποιό;) το hulu plus (έλα μου;) και το hbo στην τιβί. Και η ωραία η εφαρμογή για το μπέηζμπολ.

    Πλάκα κάνουμε τώρα;

  • Εχω πάρει κατα σειρα iphone 3, 3GS, 4, 4s , 5 αλλα τωρα επειδη μετα απο 10 λεπτα κλήσης καίει το αυτί απο το υψηλό sar , αποφάσισα για lg g3.

  • Η μόνη περίπτωση να αλλάξω το iPhone ειναι να μου ερθει μεγάλη επιδότηση, να το παρω και κατευθείαν να το πουλήσω!!! Το iOS δε ξεπερνιεται όσο καλα χαρακτηριστικά και αν εχει ενα Samsung!!!

  • Από ότι βλέπω πλησιάζει ο καιρός που θα ακούσουμε στις ειδήσεις "τον/την σκότωσε επειδή του προσεβαλε το κινητό του" δεν πάμε καλά

  • Ειχα και iphone5 μετα galaxys5 μετα lg g3 32 gb και τωρα εχω mate7.Το mate ειναι πολυ πιο γρηγορο αποσα ειχα μεχρι τωρα.η καμερα που ειχε το galaxy δε παιζοτανε.Εχω πιασει και iphone6 και δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα με το iphone5.καλα τα iphone αλλα οχι οπως αυτα που ανεφερα.Η μπαταρια τους ειναι για κλαματα.τα mpixels στα κηνητα γιατι δε παιζουν ρολο?ποιος ταποφασησε ρε σαινια.σιγουρα οχι καθοριστικο αλλα οχι οτι δε παιζει ρολο.Βγαλε φωτο με iphone και με σαμυ βαλτα διπλα διπλα και δες ποιο σε προσφερει καλυτερη λεπτομερεια αναλυση ζουμ κτλπ.Και οσο για τους πηρηνες φορτοσετα με πολλες εφερμογες ταυτοχρονα multitasking και αλλα και δες ποιο ανταποκρηνεται καλυτερα.Ταχητατα τα iphone δε λεω αλα μη συγκρηνουμε ανωμοια πραματα

  • φανταζομαι ολοι οι χρηστες iPhone (αν τυχαινει να ειναι pc users και κυριως gamers) ειναι ακομη με core2duo ε? και νοων νοειτω! (και μην αρχισετε τις μπουρδες "αλλο pc και αλλο smartphone.. το παραδειγμα το πιασατε!)

  • κατοχος lg g3 32gb ...παιδια δν λεω η samsung exei fovero hardware οπωσ και η lg αλλα η apple κερδιζει γτ εχει κλασεις ανωτερο software τι να κανεισ 50 πηρινεσ οταν 1 κανει ολη την δουλεια .....samsung lg sony πρεπει να κοιταξουν software αυτο ειναι το μυστικο .....και μεγαλο ρολο παιζει και το απιστευτο μαρκετινγ τησ apple .....οπωσ και να εχει κανει κουμαντο πολλα χρονια στην αγορα (ipod) και μπραβο της ......

  • H Apple έχει απίστευτο software ε?? Φυσικά και έχει, αφού δεν πούλησε το λειτουργικό της αλλού να το κόβει και να το ράβει η κάθε εταιρία παραγωγής smartphone όπως θέλει. Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο θα ήταν..??? Μα lag φυσικά και γιατί όχι..?? Επανεκινήσεις χωρίς λόγο κάποιες φορές! Τι σας θυμίζει..?? Android, android, android! Να γιατί λοιπόν το Android είναι τόσο δύσκολο να δουλέψει εντελώς καλά αρκετές φορές. Η κάθε σαχλοεταιρία βάζει τη δική της πινελιά στο λειτουργικό, και ορισμένες φορές το κάνει περισσότερο βαρύ ή δεν κάνει τελείως σωστή δουλειά με αποτέλεσμα αρκετές συσκευές να λαγκάρουν.

  • Χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά από τα δικά μου ματιά βλέπω αυτή την κατάσταση να επικρατεί...Σας πασαρουν κάτι με δυνατότητες ένως Android τάξης 250 €(Οκ έχει αρκετή διαφορά το λογισμικό αλλά δεν είναι θέμα να δώσεις +500 για αυτό, προσωπικά δεν μου αρέσει κιόλας) και δίνουν τόσα λεφτά για να το παίξουν πιο λεφτά δες, συνήθως θα είναι με το κινητό στο χέρι ακόμα και όταν τρώνε Οκ το οικονομικό αλλά και από αυτά που έδειξε η έρευνα πιος λογικός θα αγόραζε ένα κινητό γιατί το έχει ένας διάσημος,δεν είναι ούτε για γέλια αυτά τα άτομα, η ξαδέρφη μου η Λίστα πήρε iPhone και το παίζει ντίβα στο σχολείο ας πάρω και εγω τι πιο πολλά λεφτά από εμένα έχει; Δεν λέω και εγω το κινητό htc m8 δεν το πήρα τζάμπα αλλά δωστα κάπου που να αξίζει, είμαι τις απόψεις ότι αξίζει να τα σκασεις για κινητό μιας και που 3 χρόνια δεν είναι λίγα αλλά είπαμε όχι και έτσι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.