iPhone XI: Νέα αναφορά αποκαλύπτει πληροφορίες για τα ονόματα και την ημερομηνία κυκλοφορίας

iPhone ΧΙ, iPhone XI: Νέα αναφορά αποκαλύπτει πληροφορίες για τα ονόματα και την ημερομηνία κυκλοφορίας

Τα iPhone XI είναι η αμέσως επόμενη μεγάλη flagship σειρά smartphone μετά τα Galaxy Note 10 που αποκάλυψε η Samsung την προηγούμενη βδομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μία αναφορά η οποία υποστήριζε ότι τα iPhone του 2019 θα έρθουν με ένα διαφορετικό όνομα από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα αντί για iPhone 11 και 11 Max η Apple θα κυκλοφορήσει τα iPhone Pro και Pro Max.

Η σημερινή αναφορά όμως υποστηρίζει ότι τα iPhone του 2019 θα έρθουν με μία ανάμειξη αυτών των ονομασιών. Δηλαδή ο διάδοχος του XR θα ονομάζεται XI R ενώ ο διάδοχος του XS και XS Max θα ονομάζεται XI Pro και XI Pro Max. Φυσικά και πρόκειται για μία περίεργη ονομασία, αν η Apple αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο ο χρόνος όμως θα δείξει κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο.

iPhone ΧΙ, iPhone XI: Νέα αναφορά αποκαλύπτει πληροφορίες για τα ονόματα και την ημερομηνία κυκλοφορίας

Όσον αφορά τώρα τις οθόνες και τις κάμερες των τριών smartphone που θα γνωρίσει η αγορά το 2019 από την Apple, το 11 R αναμένεται να διαθέτει LCD panel στις 6.1 ίντσες με διπλή πίσω κάμερα στο τετράγωνο πλαίσιο που υποδεικνύουν πολλά render. Τα 11 Pro και 11 Pro Max από την άλλη θα έχουν OLED panel στις 5.8 και 6.5 ίντσες με τριπλή κάμερα εννοείται στο τετράγωνο πλαίσιο.

Οι fan του Αμερικανικού κολοσσού θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη καθώς δεν αναμένεται να απουσιάζει το notch και δεν αναμένεται να τοποθετηθεί in-display fingerprint scanner σύντομα. Τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στα iPhone του 2021.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της iPhone 11 σειράς δεν αναμένεται να διαφέρει κατά πολύ από τις προηγούμενες γενιές. Ο CEO της Ιαπωνικής SoftBank υπέδειξε την 20 Σεπτέμβρη ως ημέρα κυκλοφορίας της σειράς, η οποία ταιριάζει αρκετά με τα iPhone XS και iPhone 8 που κυκλοφόρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το in-diplay-fingerprint δεν ήταν να πάει για το 2020;

Chris_BMW

Έτσι ακούγεται . Δεν λέει όμως κάτι αντίθετο στο άρθρο ! Λέει πως δυστυχώς δεν αναμένεται (!)

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον αρθρογράφο το δυστυχώς από που προκύπτει ;;
Έχει γίνει κάποιο γκαλοπ σε I phone users με Face ID συσκευές και ανέφεραν πως θα ήθελαν να έχουν in display fingerprint scanner?
Γιατί εγώ προσωπικά (που είχα τους ενδοιασμούς μου για την λειτουργία του Face ID) δουλεύοντας το πλέον το απολαμβάνω απίστευτα . Και δεν υπάρχει λόγος πισωγυρίσματος .
Αυτό που θα ήθελα να δω είναι με κάποιο τρόπο να εξαλειφθεί το notch χωρίς όμως να χαθεί αυτή η τεχνολογια .(Όχι ότι με ενοχλεί αλλά αν το καταφέρουν καλοδεχούμενο )
Πάντως αυτό για την έρευνα δεν ήταν καθόλου ειρωνικό αν ξέρετε κάποια τέτοια μου την παραθέτετε !

Chris_BMW

Συμφωνώ . Εν μέρη όμως γιατί όντας εσείς αρθρογράφος σε τεχνολογικό σάιτ τα δικά σας «θέλω» εφόσον γράφετε «δυστυχώς» επηρεάζουν κόσμο. Είχα δει άπειρα βίντεο στο YouTube (αυτοί και αν δεν επηρεάζουν κόσμο) όπου σύγκριναν την ταχύτητα του Touch ID με αυτή του Face ID βγάζοντας το πρώτο γρηγορότερο ! Γιατί ; Γιατί απλα πατούσαν το πλαϊνό κουμπί η έκαναν ταπ στην οθόνη περίμεναν να ξεκλειδώσει η μικρή κλειδαριά επάνω και έκαναν swipe up στην συνέχεια . Κανένας δεν σου λέει όμως μέχρι να το διαπιστώσεις ο ίδιος ΠΩΣ με το που σηκώνεις το I phone από το τραπέζι και παράλληλα κανείς swipe up το κινητό έχει ξεκλειδώσει τάχιστα και γρηγορότερα κατ εμένα . Γιατί ;; Που είναι το πλεονέκτημα του Touch ID ? Ακόμα και στο γραφείο που κάθομαι υπό γωνία με το που κοιτάξω το τηλέφωνο και κάνω ταπ κ swipe up ξεκλειδώνει . Από εκεί και πέρα το Face ID δυσκολεύεται μόνο με γυαλιά ηλίου σε έντονη ηλιοφάνεια και κάτω από αυτήν . Το διορθώνεις σηκώνοντας τα γυαλιά , από την άλλη και το Touch ID είχε τις αστοχίες του όταν είχες βρεγμένα χέρια (ακόμα κ στο 8 plus ) . Αυτό που θέλω να πω με… Συνέχεια »

Agnostos13

Το άρθρο αναφέρει οτι το in-display fingerprint scanner πάει για 2021 όπως η εξάλειψη του notch… Γι αυτό λέω αν άλλαξε κάτι γιατί ήταν υποτίθεται να μπει το 2020 με το 5g…

Βασιλης

Έκτρωμα…σε συνδυασμό με νοτς ότι πιο άσχημο και καρακιτς υπάρχει…Santa Barbara-BMW και iPhone…

Chris_BMW

Τι σε προσέβαλε από το παραπάνω σχόλιο μου στο οποίο απαντάω στον άγνωστο ώστε να με χαρακτηρίσεις προσωπικά ;;
Είμαι περίεργος να μάθω .
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις έχω έναν καλό ψυχολόγο να σου συστήσω πάντος . Θα σε βοηθήσει

Βασιλης

Τη λες άνθρωπε μου???Ποιος σε χαρακτήρισε???Δεν καταλαβαίνεις τη εννοώ Έτσι???για προσπάθησε λίγο..

Chris_BMW

Τι να προσπαθήσω να καταλάβω όταν διαβάζω από πάνω σαντα Μπάρμπαρα bmw κ I phone
Εσυ τι θα καταλάβαινες δηλαδή

Βασιλης

Αγία Βαρβάρα γύφτοι με BMW και iPhone…Μόνο αυτοί θα αγόραζαν αυτό το έκτρωμα…κλαρινογαμπροι πως να στο πω…τόσο καιρό δεν προσέβαλα κανένα εδώ μέσα…τη εδώ μαζί σου???

Βασιλης

Έχω εννοώ μαζί σου..??

Chris_BMW

Ok με συγχωρείς για το σχόλιο μου . Λόγο συμπτώσεων νόμιζα πως πήγαινε σε εμένα προσωπικά ..
Τέλος πάντων

Βασιλης

Πρέπει για το καλό μας να σταματήσουμε να φανατιζομαστε για άψυχα αντικείμενα πάμπλουτων εταιριών και να είμαστε εξαιρετικά αυστηροί κριτές,να μην μας περνάνε για κορόιδα,αυτό φυσικά ισχύει για όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες,να επενδύσουν τα χρήματα μας σωστά και να προσφέρουν άψογα προϊόντα ειδικά οι μεγάλες που ζητάνε ένα σκασμό λεφτά…Υ.Γ συγγνώμη για τον ατυχή παραλληλισμό με το ψευδώνυμο σου..

N.B

Η Apple θα μπορουσε να μη βγαλει κανενα iPhone φέτος.αντιστοιχα θα επρεπε να φροντισει να βγάλει νέες καινοτομίες οπως κανενα Apple iscooter σαν την ξιαομι η οποία πλούτισε και την περασε στα κέρδη…😏παράλληλα ομως θα μπορούσαν να δουλέψουν σκληρά πανω στο iPhone και το 2020 να παρουσιάσουν κατι που θα ειναι 20 χρονια μπροστα οπως με το 5s.εαν το εκανε αυτο θα ηταν χιλιάδες μίλια πιο μπροστα απο καθε κινεζοαιτερια…
Ο στον Τζομπς θα ντρεπόταν για το επίπεδο της αιτερια που έχτισε με αιμα…😒😢

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.