iPhone XIR και XI Pro: Unofficial video δείχνει τον σχεδιασμό τους

Η iPhone XI σειρά της Apple βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα καθώς είναι το αμέσως επόμενο μεγάλο flagship smartphone που θα γνωρίσει η αγορά μετά την αποκάλυψη των Note 10 της Samsung.

Σήμερα, στο κανάλι ConceptsiPhone στο Youtube, ανέβηκε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον σχεδιασμό των επόμενων iPhone XIR και XI Pro με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία. Εκτός όμως από mockup των δύο smartphone βλέπουμε και την πρώτη θήκη της Pitaka η οποία έχει δημιουργηθεί από carbon fiber.

Χάρη σε μία φωτογραφία του Ice Universe μάθαμε την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών, σύμφωνα με την οποία το XIR θα έχει 6.1 ιντσών οθόνη, το XI Pro θα έχει 5.8 ιντσών οθόνη ενώ το Pro Max θα ενσωματώνει 6.5 ιντσών οθόνη.

iPhone XI, iPhone XIR και XI Pro: Unofficial video δείχνει τον σχεδιασμό τους

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η νέα γενιά smartphone της Apple θα είναι η πρώτη της εταιρείας με USB-C φορτιστή ο οποίος θα έχει δυνατότητες ταχείας φόρτισης χωρίς να χρειάζεται η αγορά ενός ξεχωριστού φορτιστή.

Οι παραπάνω πληοροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι το επίσημο event της Apple στις 10 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater στο Cupertino με την κυκλοφορία τους να αναμένεται 10 ημέρες αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος_33

Επειδή σας θεωρώ σοβαρή σελίδα και έχει ξαναγίνει νύξη για αυτό το θέμα,η θήκη είναι φτιαγμένη από ARAMID FIBER καμία σχέση με το carbon fiber που γράφεται εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που διαβάζω σε τεχνολογικά site.
Due to the misleading of the manufacturers, most people are confusing Carbon phone cases with Aramid phone cases. In fact, they are absolutely two different things. Carbon fiber is conductive, so it blocks signals greatly when built for phone cases. It is however can be RFID-Blocking. It is absolutely good idea for wallets to keep your data safe. Aramid fiber, on contrast, is non-conductive and has more soft touch.It is perfect material for phone case. You can have a quick understanding of the differences from the column on the right of this page. We also have a fair comprehensive article comparing carbon fiber and aramid fiber.
Είναι από το επίσημο site της pitaka.Απλα να ξέρουμε τι δημοσιεύουμε και να μην κάνουμε απλά paste.

Rafail

Τα λέει καλά ο Γιώργος .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.