IQOO Neo 5: Έρχεται με οθόνη με ευαισθησία στην πίεση

, IQOO Neo 5: Έρχεται με οθόνη με ευαισθησία στην πίεση

Στις 2ο Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση της IQOO για την παρουσίαση του Neo 5s με το τελευταίο Origin OS Ocean της vivo.

Το τελευταίο teaser για τη συσκευή αποκαλύπτει πως διαθέτει οθόνη με ευαισθησία στην πίεση. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης το επίσημο τηλέφωνο παιχνιδιών του Honor of King College League.

Το iQOO Neo 5s θα κυκλοφορήσει με chipset Snapdragon 888, γρήγορη φόρτιση 66W και κύρια κάμερα 48MP IMX598 με OIS. Αναμένεται ακόμα ένα πιο προσιτό Neo 5s με Snapdragon 778G+ και φόρτιση 66W.

, IQOO Neo 5: Έρχεται με οθόνη με ευαισθησία στην πίεση

Να σας πούμε εδώ ότι το iQOO Neo6 έχει εντοπιστεί στο Geekbench αποκαλύπτοντας ότι φέρει το αναγνωριστικό vivo V2154A που ταιριάζει με τις προηγούμενες καταχωρίσεις του Google Play Console και 3C. Η σειρά Geekbench δείχνει ότι έχει Snapdragon 888, 12GB RAM και Android 11.

, IQOO Neo 5: Έρχεται με οθόνη με ευαισθησία στην πίεση

Η συσκευή πήρε 1.072 βαθμούς στη δοκιμή ενός πυρήνα και 3.450 βαθμούς στο τμήμα πολλαπλών πυρήνων. Η πρόσφατη λίστα GPC αποκάλυψε, τέλος, ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη FHD+ με τρύπα διάτρησης καθώς και φόρτιση 66 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.