LG G2, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν

Σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί επίσημα ένα από το τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones της LG, πρόκειται για το μοντέλο LG G2 (LG-D803) και όπως όλα δείχνουν θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στο 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Σίγουρα θα είναι 4G/ LTE και θα τρέχει Android 4.2 Jelly Bean. Το περιμένουμε.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα το LG G2.
LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Update: Κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος του LG G2 – 138.5×70.9×8.9 χλστ. και 143 γρ.

Αρχές του περασμένου μήνα το Techblog είχε πρώτο και αποκλειστικά τις πληροφορίες ότι το LG G2 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών.

Επεξεργάστηκε την 7 Αυγούστου 2013 19:23

Σχόλια

  • Πολύ ωραίο αλλα αρκετά μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα...Έτσι αν έμενε στις 4.7 ίντσες θα'ταν τέλειο. Πέρα από την τιμή βέβαια!

  • Συμφωνω για το μεγεθος αλλα επειδη εχουν μικρυνει πολυ το bezel περιμετρικα ισως να μην εχει ξεφυγει σε διαστασεις.

  • Αφου γνωριζουμε πως θα ειναι..Πριν κανενα μηνα ειχε κυκλοφορησει βιντεο με το κινητο..Κατα την γνωμη μου πανεμορφο και για 5.2 δεν ειναι πολυ μεγαλο,ειναι στο οριο..

  • Μετα απο παρα πολυ μελετη και σκεψη η συγκεκριμενη κατηγορια των 138 χιλ υψους και 170 πλατους , ειναι αποριπτεα τουλαχιστον για εμενα.....ιδανικες διαστασεις η λεγομενη πλεον "μινι" κατηγορια των 130 χιλιοστων υψους και εως 65 χιλ πλατους....οταν καταφερουν σε αυτες τις διαστασεις και σε βαρος οχι μεγαλυτερο των 120 γραμ, να "χωρεσουν" 4,5 η και 4,7 ιντσες τα ξαναλεμε............την αρχη την εκανε το moto x αν και απο design δεν με τρελανε...παντως τις διαστασεις και τις εντυπωσεις τις κερδισε....στο θεμα μας ομως...το lg g2 αγιζει ως μηχανημα την προσοχη μας

  • Εξαιρετικό πραγματικά! και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ανταγωνιστικά για την κατηγορία του.

  • Μπαταρια μονο 2610 mAh πλακα σπανε ουτε μια μερα δεν θα παει τετοια specs 3000 κ πανω προσωπικα μονο απο θεμα μπαταρια δεν το κοβω

  • Πιστεύω οτι θα ειναι ένα απο καλύτερα android τηλέφωνα της αγοράς ( είχα πριν lg 4x 😜) αλλά τωρα απο πλευράς μεγέθους τα περισσότερα κινητά με πολλές δυνατότητες ειναι πολύ μεγάλα για εμένα , εγω με iPhone 5 αρχιζω να νιώθω οτι εχω Nokia 8310 . Κατα τα αλλά αν ήμουν πιο ψηλός με μεγαλύτερα χέρια θα ήταν απο τις καλύτερες επιλογές.

  • Το κινητο φενεται παρα πολυ καλο και εγω πιστευω πως για την μεγαλη οθονη των 5.2'' το μεγεθος του ειναι ιδανικο !!! Επισης διαθετει επεξεργαστη Snapdragon 800 Quad-Core στα 2.3 GHz επεξεργαστης που δεν εχω ξαναδει ποτε προσωπικα σε smartphone !!!! Βεβαια θα μπορουσε να ειναι πιο λεπτο οστωσο θα ηταν πιο ομοιομορφο εφοσων ειχε τα πληκτρα power button και ηχου στο πλα'ι'νο μερος του ........

  • Θα μπορουσε να ηταν πιο λεπτο και θα ηταν πιο ομοιομορφο εαν ειχε τα πληκτρα ηχου και ενεργοποιησης στο πλαινο μερος του ! Κατα τα αλλα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη στα 2.3GΗz πραγμα που προσωπικα δεν εχω δει σε smartphone ξανα !!!!!! Eιναι πραγματικα σουπερ !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.