Apple Mac mini | Νέες μειωμένες τιμές

Το Mac mini, ο επιτραπέζιος υπολογιστής της Apple με μόλις 16.5 εκ. πλάτος και 5 εκ. ύψος, έρχεται με ακόμα χαμηλότερες τιμές και κάνει το όνειρο της ψηφιακής ζωής πραγματικότητα. Σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να διασκεδάζετε περισσότερο με τη μουσική σας, τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Απολαύστε τα όλα από κοντά ή από μακριά με το τηλεχειριστήριο της Apple που περιέχεται.

Επωφεληθείτε τώρα από τις νέες χαμηλότερες τιμές του Apple Mac mini και ζήστε την εμπειρία του επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, του iLife ’08 και του Front Row.

Επεξεργάστηκε την 7 Ιανουαρίου 2009 17:51

Σχόλια

  • τραγική τιμή ακόμα και μετά την έκπτωση για έναν υπολογιστή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα τελευταία DVD/CDRW drives της αγοράς πρεπει να τα χρησιμοποιεί η Apple για τα κουτάκια της. Οσο και μικρός να είναι αυτός ο υπολογιστής δεν δικαιολογεί αυτή την τιμή κατά τη γνώμη μου αν σκεφτεί κανείς οτι είναι και χωρίς οθόνη. Με αυτά τα λεφτά αγοράζει κανείς πολύ ανώτερο σύστημα με 19άρα οθόνη. Δυστυχώς το όνομα και το design της Apple πληρώνεται πολύ ακριβά.

  • @cghera: Και εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν ανέβαζα το post. Έλεγα ότι θα ήταν καλά να έχω την οικονομική άνεση να πάρω και ένα Mac mini να το έχω στο σαλόνι δίπλα στο ηχοσύστημα για να μιξάρω τα mp3, ή στο υπνοδωμάτιο για ένα γρήγορο έλεγχο των mail και του techblog.gr κάθε φορά που περνάω από εκεί.
    Αλλά για πρώτο PC δεν θα με κάλυπτε.

  • Ναι αλλα επειδή δεν παύει να είναι Apple, διπλοπληρώνεις ένα σχεδόν άχρηστο μηχάνημα. Και άντε τρέχα να βρεις τεχνική υποστίριξη αν σου πάθει κάτι. Οι μισοί γραφίστες που κόβουν φλέβες για το "μήλο" μετά απο λίγο τρέχουν στα δικαστήρια το "ουράνιο τόξο" και "άλλους" εισαγωγείς επειδή τους χάλασε και 8α επρεπε να περιμένουν 3-4 μήνες για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν την ξαναέκαναν με το συγκεκριμένο μηχάνημα.........
    Κατα τα άλλα, πολύ όμορφη... μπιζουτιέρα!

  • και εγώ pc είχα μέχρι που μπήκα στο κόσμο της apple. δεν το αλλάζω με τίποτα-κανένα πρόβλημα με ιούς, κανένα κόλλημα-και τα προγράμματα που χρειάζεσαι τα βρίσκεις-όσο για υποστήριξη system graph να ειναι καλά-νέα αντιπροσωπεία της apple

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.