Microsoft Lumia 950 XL: Ίδια τιμή με το iPhone 6s;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, η νέα ναυαρχίδα της Microsoft που θα ανακοινωθεί στις 6 Οκτωβρίου δεν θα είναι από τα πιο οικονομικά smartphoes. Λέγεται ότι η τιμή του Microsoft Lumia 950 XL θα είναι περίπου στα επίπεδα του νέου iPhone 6s, αλλά για να κάνει την αγορά του λίγο πιο ελκυστική, η Microsoft θα δίνει αξεσουάρ αξίας 200 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι θα είναι λίγο πιο κάτω από το νέο iPhone 6s. Αν και δεν αναφέρεται ποια είναι τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν το Microsoft Lumia 950 XL, περιμένουμε το νέο Continuum Dock, Bluetooth ηχείο, Wireless charger και άλλά. Οι πηγές του SmartphoneFrance, το οποίο μεταδίδει τις πληροφορίες, αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί 6 Οκτωβρίου (η Microsoft έχει προγραμματίσει press event εκείνη την ημέρα) και θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο από 28 Οκτωβρίου.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το κινητό δίνει μια premium αίσθηση, παρά το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιηθεί polycarbonate για την κατασκευή του.

Το Microsoft Lumia 950 XL αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB η οποία θα μπορεί να επεκταθεί και μπαταρία 3300mAh. θα έχει κάμερα 20 Megapixel PureView με Carl Zeiss φακό, triple-LED flash, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και πλαστική κατασκευή.

Μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, αλλά πως θα σας φαινόταν αν η Microsoft επέλεγε να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με την Apple κάνοντας τη διαφορά με τα αξίας 200 ευρώ αξεσουάρ;

Microsoft Lumia 950 XL: Ίδια τιμή με το iPhone 6s;, Microsoft Lumia 950 XL: Ίδια τιμή με το iPhone 6s;

Microsoft Lumia 950 XL: Ίδια τιμή με το iPhone 6s;, Microsoft Lumia 950 XL: Ίδια τιμή με το iPhone 6s;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

H Apple απευθύνεται σε ειδικό κοινό (κλαρινογαμπροί , ματσό θείτσες , πιπίνια κτλ) που θέλει να κυκλοφορεί με iphone για να πουλάει μούρη έστω και αν το αγόρασε σε 72 άτοκες. Δεν νομίζω ότι θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν microsoft όσο καλό και να είναι.

vasilist

xaxa καλά τι μας πέρασε η microsoft. Νομίζω πως η microsoft και πρόσφατα και η samsung νομίζουν πως οι android και windows mobile users σκέφτονται το ίδιο με τους ios users.
Αν θέλει να πουλήσει ασ αγοράσει δικαιόματα απο την apple να το πει iphone w (windows) εκεί θα πουλήσει σαν τρελό και ας έχει windows mobile, αρκεί να έχει ένα μήλο πίσω.

chaos

Με πλαστικη κατασκευη και θα εχει τιμες iphone?

Εγω σαν κλαρινογαμπρος – θειστα – πιπινι που αγοραζω με 72 ατοκες δωσεις αν κυκλοφορισει με πλαστικη κατασκευη δεν πιστευω οτι θα εχει τιμες iphone εκτος και αν κυκλοφορισει κατι επιπεδου surface.

VasilisA3

Εγώ πιστεύω ότι τα νέα Windows 10 θα δώσουν τεράστια ώθηση στην Microsoft. Ίσως να τα αγοράζεις και σαν Home PC άσχετα με το iPhone ή το Galaxy σου. Ιδικά αυτά που θα συνδέονται με οθόνη και θα μεταμορφώνουν το Κινητό σε Desktop θα ειναι άπαικτα, εγω θα αγόραζα άνετα !

Nikos

Αν η εταιρια κρατησει την τιμη οπως η Apple τοτε το συζηταμε απολυτα , σαν κινητο γαμαει κατοχος 640 XL

GoGos

Πάει, το καβάλησε και η Microsoft.

nikmour

@nikos και ίδιο όνομα και κινητό.
@GoGos μάλλον δεν κατάλαβες ότι η ms δίνει αξεσουάρ αξίας 200 ευρώ. Μάλλον θα είναι docking station για continium, Bluetooth speaker, Treasure tag. Αν έχει και βάση για wireless charging τί άλλο θες?
Για μεταλλικό κινητό περιμένετε μέχρι τον Μάιο surface phone με x86 επεξεργαστή

shadgr

Σαν να μου φαίνεται για κακή αρχή.. Ακόμα δεν κυκλοφορήσανε τα 10άρια πάνε να βάλουνε τις βάσεις..
Κάποτε είχα δει ένα βίντεο στο youtube, που έλεγε ότι η microsoft συνηθίζει να ξεδιπλώνει πολύ νωρίς τα χαρτιά της και τελικά υλοποιεί τα μισά..

tech21man

Δυσκολο το βλεπω, αλλα γιατι οχι να υπαρχει σαν προταση αγορας (πακετο δηλαδη) αν διατιθεται το κανονικο με 200 ευρω κατω.

Manolis

αν η τιμή είναι σαν iPhone τότε ΣΙΓΟΥΡΑ fail… και ειδικά στην Αμερικάνικη αγορά.. 😉

Ιωάννης jb

Οσοι λέτε οτι είναι πολλά τα λεφτά για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μήπως και πάρει καμια στροφή..

Μιλάμε τα specs του είναι απίστευτααααα και σε συνδυασμό με τα win 10 το μηχάνημα θα κάνει παπάδες!!!!!

Αν είχε fhd ανάλυση θα είχε απιστευτη μπαταρία!!! η 2k είναι κάτι που με χαλάει σε αυτό το μηχάνημα.. το design φαίνεται ωραίο και σε συνδυασμό με το ποιοτικό πλαστικό θα είναι όλα τα λεφτά

Mary

Ποτε δεν κατάλαβα πως σκέφτονται οι εταιρείες! Τόσα καλά έχουν τα iPhone και όλες οι εταιρείες πάνε και ακολουθούν ολα τους τα ελαττώματα (π.χ τιμή)!

nokia_lumia_930

Η παιδια να ξερετε το πλαστικο ειναι ποιο δυσκολο και ποιο ακρυβο υλικο σε σχεση με το αλουμινιο που χρησιμοποιουν οι εταιριες αλλα και παλι δεν δηκεολογη την τιμη του lumia 950 μια καλη τιμη του θα ηταν τα 350 ευρω και μεγιστο οριο τα 500 οχι παραπανω δεν προκειτε να πουλιση μονο σε κανενα σκρουτζομαγαζο οπου μετα απο εναν χρονο θα εχει πεσει η τιμη του κατακοριφα !!!

kostas

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Microsoft είναι το φτωχό σε εφαρμογές store. Όσο καλό και να είναι ρο τηλέφωνο χωρίς εφαρμογές άπατο θα πάει

JohnWave

Θεωρώ απολύτως τρελή μια τέτοια τιμολόγηση και ο λόγος απλός : Όσο καλή κατασκευή και να έχει το κινητό, όσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και να έχει, δεν μπορείς να το πουλάς τόσο ακριβά από τη στιγμή που το λογισμικό σου βρίσκεται υπερβολικά χαμηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Mην σκέφτεστε με βάση την προσωπική σας άποψη για τα Windows mobile. Σκεφτείτε πόσο μικρή απήχηση έχουν στην αγορά. Λογικά είναι μούφα η είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.