Τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL είναι λίγους μήνες στην αγορά, όμως σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του GFXBench, η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη phablet με τετραπύρηνο Snapdragon 820 και φυσικά Windws 10 Mobile. Τα αποτελέσματα benchmark, για τα οποία δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, δείχνουν οθόνη 6 ιντσών με […]
Τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL είναι λίγους μήνες στην αγορά, όμως σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του GFXBench, η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη phablet με τετραπύρηνο Snapdragon 820 και φυσικά Windws 10 Mobile.
Τα αποτελέσματα benchmark, για τα οποία δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, δείχνουν οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.2GHz με Kyro CPU, Adreno 530 GPU. H κάμερα είναι 20 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixel και έχει 43GB ελεύθερο χώρο (προφανώς από τα συνολικά 64GB).
Ωστόσο, το GFXBench δείχνει μόλις 1.5GB μνήμη RAM, ίσως πρόκειται για λάθος όπως στην ανάλυση οθόνης που αντί για 1440×2560 pixels (QHD) αναγράφεται 1449×2560 pixels.
Για να προλάβω κάποιους….το 1,5 είναι η διαθέσιμη προς τον χρήστη μνήμη εκείνη τη στιγμή. Μιλάμε για συσκευή (αν είναι όντως αληθινή) με σίγουρα 3gb ram, μη πω και 4.
Η Huawei ανακοίνωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης HarmonyOS 6.1 για δεκάδες συσκευές Mate, Pura, nova, tablets και wearables. Ποιες συσκευές παίρνουν την τελική έκδοση σήμερα.
νομιζω πως μετραει απλα την ελευθερη μνημη
τουμπανο φαινεται…
Για να προλάβω κάποιους….το 1,5 είναι η διαθέσιμη προς τον χρήστη μνήμη εκείνη τη στιγμή. Μιλάμε για συσκευή (αν είναι όντως αληθινή) με σίγουρα 3gb ram, μη πω και 4.
ARMv7????
Κάτι δεν πάει καλά…
Αυτη η συσκευη ειναι ολοιδια με ενα HP που ειχαν βγει αποτελεσματα προσφατα