Bloomberg: Μέχρι 6 smartphones τον χρόνο θα λανσάρει η Microsoft

Όπως είδαμε σε χθεσινό άρθρο, η Microsoft ανακοίνωσε την απομείωση περιουσιακών στοιχείων ύψους 7,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που σχετίζονται με την εξαγορά της Nokia και ότι θα περικόψει 7.800 θέσεις εργασίας. Αυτό που θέλει να κάνει η Microsoft είναι να αλλάξει την στρατηγική της στα smartphones.

O CEO Satya Nadella, επεσήμανε εχθές ότι το portfolio της Microsoft στα smartphones θα εξορθολογιστεί περιλαμβάνοντας μόνο 3 κατηγορίες: value phones για χρήστες που δεν θέλουν κάτι ακριβό, business phones για επαγγελματίες που θέλουν καλή διαχείριση, ασφάλεια και παραγωγικότητα, και ναυαρχίδες, που σύμφωνα με τον Nadella θα αγαπήσουν οι fans των Windows.

Σύμφωνα με σημερινές πηγές του πρακτορείου Bloomberg, η Microsoft θέλει να λανσάρει ένα με δυο μοντέλα smartphones σε κάθε μια από τις κατηγορίες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να λανσάρει πάνω από 6 Lumia τον χρόνο.

Φέτος η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει 6 μοντέλα smartphone, τα οποία είναι όλα low και mid range, και περιμένουμε το φθινόπωρο να δούμε την πρώτη ναυαρχίδα με την δική της υπογραφή και Windows 10 Mobile. H ναυαρχίδα που λογικά θα δούμε είναι το Lumia 940.

Πως σας φαίνεται η νέα προσέγγιση της Microsoft;

Bloomberg: Μέχρι 6 smartphones τον χρόνο θα λανσάρει η Microsoft, Bloomberg: Μέχρι 6 smartphones τον χρόνο θα λανσάρει η Microsoft

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Περιμένω να δω την ναυαρχίδα – phablet της και αν κανει πράξη αυτά που λέει περί του windows store και των εφαρμογών της, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά…..

Nickolas

Καλύτερα, λίγα και καλά που λέμε, αλλά να συνοδεύονται και από χαμηλές τιμές 🙂

Sotiris

Λευκή πετσέτα.

thomasm

δεν πατε πουθενα,απαραδεκτα κινητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.