Microsoft, Επιπλέον 20GB στο SkyDrive για τους χρήστες Windows Phone για ένα χρόνο

Οι κάτοχοι smartphone με Windows Phone, είναι πολύ πιθανό να έχουν λάβει κάποιο email από την Microsoft (στον λογαριασμό Microsoft, Live ID) μέσω του οποίου η εταιρεία τους γνωστοποιεί ότι για να τους ευχαριστήσει που επέλεξαν την πλατφόρμα, τους παρέχει 20GB επιπλέον χώρο στο SkyDrive για ένα χρόνο. Τα 20GB έρχονται επιπλέον από τα 7GB που προσφέρει η Microsoft εξ’ ορισμού με την εγγραφή στην υπηρεσία cloud.

Η υπηρεσία cloud της Microsoft, SkyDrive, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εμπειρίας Windows Phone, και χάρη σε αυτή οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν και να διαμοιράζουν περιεχόμενο ανάμεσα σε συσκευές με Windows και όχι μόνο – φωτογραφίες, video ή αρχεία και έγγραφα του Microsoft Office.

Αν είστε χρήστης ενός Nokia Lumia 1020 επίσης, που τραβάει πολύ μεγάλου μεγέθους αρχεία φωτογραφιών, το πιθανότερο είναι να εκτιμήσετε περισσότερο την προσφορά της Microsoft. Εμείς πάντως δεν έχουμε λάβει το email και δεν μπορούμε ακόμη να επιβεβαιώσουμε την σχετική εξέλιξη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Δεκεμβρίου 2013 13:23

Σχόλια

  • Ποια ειναι η πολιτικη σε αυτου του ειδους τις υπηρεσιες οσον αφορα τον χωρο ?
    παραδειγμα...
    εχεις 2 gb δωρεαν και 10 για ενα χρονο .. φορτωνεις και τα 12 gb και λιγει ο χρονος και συ δε θες να κανεις συνδρομη ...
    που πανε τα αρχεια σου απο κει και περα ? συνεχιζουν να υπαρχουν ? ή η εκαστοτε εταιρεια σου δινει ενα χρονικο περιθωριο να αποσυρεις τα αρχεια σου πριν σβηστουν ?

  • Για καποια περιοδο το skydrive Εδηνε απο δωρεαν επεκταση 25giga στο Gdrive εχει 15 το dropbox μεχρι 20 giga. Συνολο 60 giga δωρεαν.

  • Παιδια μου ηρθε email, τωρα εχω αλλα 20gb. Φιλε τσιτος και γω windows 7.8 εχω και μου δωσανε τα 20gb

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.