Microsoft: Σύντομα θα δείτε premium Lumia με Windows 10

Πριν από λίγες μέρες η Microsoft ανακοίνωσε πολύ σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στο τμήμα mobile, οι οποίες περιλαμβάνουν τεράστιο αριθμό πωλήσεων και απομείωση περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με την Nokia. Επιπλέον, ο CEO Satya Nadella επεσήμανε τον περιορισμό των νέων Lumia σε 3 κατηγορίες.

Μετά τις διάφορες φήμες που ξεκίνησαν να ακούγονται ότι η Microsoft σκέφτεται να μην συνεχίσει τα Windows phones, η ίδια αποκαλύπτει ότι σύντομα θα δούμε νέες premium Lumia συσκευές με Windows 10.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Terry Myerson, Executive Vice President των Windows και Devices Group της Microsoft, που κατά την διάρκεια ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά: “Last week we announced a focusing on our Lumia lineup, but let me be clear: soon you will see premium new Lumias designed for Windows 10”.

Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες, οι συσκευές που έχουν διαρρεύσει πολύ έντονα μέχρι τώρα είναι τα Microsoft Lumia 940 και Microsoft Lumia 940XL. Η Microsoft εχθές ανακοίνωσε ότι στις 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει press event στην IFA όπου θα παρουσιάσει νέες Windows 10 συσκευές, μπορεί στην ίδια εκδήλωση να ανακοινωθούν και τα νέα premium Lumia που ανέφερε ο Myerson.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουλίου 2015 18:31

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.