Microsoft Surface Duo: Αναφορές για προβληματικό hinge

, Microsoft Surface Duo: Αναφορές για προβληματικό hinge

Μπορεί ο σχεδιασμός του Surface Duo να έχει χαρακτηριστεί ως “τεχνολογικό θαύμα”, για το πόσο λεπτό και πόσο ωραία αίσθηση δίνει ο μηχανισμός που είναι υπεύθυνος για να ενώνει τις δύο οθόνες (hinge), όμως ξεκίνησαν οι πρώτες αναφορές περί προβλημάτων. Πριν λίγες μέρες αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι το πλαστικό σπάει στη θύρα USB-C, ενώ τώρα έρχονται στο φως νέα προβλήματα για το hinge.

Χρήστης του Reddit ανέβασε μία φωτογραφία όπου το hinge δυσλειτουργεί, με το κάτω μέρος να δουλεύει όπως θα έπρεπε ενώ το πάνω μέρος ανασηκώνει την οθόνη. Αν και στην αρχή φαινόταν σαν μεμονωμένο πρόβλημα, στα σχόλια από κάτω μάθαμε ότι και άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα με το hinge, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα το καλύψει η εγγύηση της Microsoft καθώς ακόμα δε τα έχουν στείλει για επισκευή.

, Microsoft Surface Duo: Αναφορές για προβληματικό hinge

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για συσκευή 1.400 ευρώ, αλλά ότι ο λόγος που έχουμε Dual-Screen και όχι foldable είναι ακριβώς για να αποφευχθούν τα προβλήματα, κάτι που φαίνεται ότι δε γίνεται. Όπως και με κάθε προϊόν πρώτης γενιάς, δε θα πρέπει να τρέξουμε και να το αγοράσουμε, κάτι που εμείς στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δε μπορούμε να κάνουμε.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.