Microsoft Surface Duo: Νέο spot με επίκεντρο το ξεχωριστό design

Το Surface Duo είναι το πρώτο smartphone με το Surface Brand, το οποίο φέρνει ένα διαφορετικό form-factor στην αγορά. Αυτή τη διαφορετικότητα του μεγέθους του αλλά και του πρωτότυπου σχεδιασμού του φαίνεται να θέλει να προωθήσει η Microsoft, μία μέρα πριν από το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό σποτ μέσω του λογαριασμού της στο Twitter @Surface, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρκετά περίεργο. Αντί να δείχνει τις λειτουργίες που προσφέρει το νέο form-factor ή τις ευκολίες που θα προσφέρει σε όσους θέλουν να κάνουν πραγματικό multi-tasking στις συσκευές τους, η εταιρεία αποφασίζει να επικεντρωθεί στο ξεχωριστό design, δείχνοντας διάφορα άτομα να παίζουν με τη συσκευή.

Βέβαια, η Microsoft έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο με το λειτουργικό της συσκευής, οπότε ίσως ήθελε να αναδείξει το hinge και πόσο σταθερό μένει, όπως και να είναι ανοιγμένη η συσκευή. Να θυμίσουμε ότι το Surface Duo κυκλοφορεί αύριο στις αγορές της Αμερικής με τιμή 1.399 δολάρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Ευρώπη.

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2020 21:33

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.