Smartphones

Motorola Moto X5: Με bezel-less σχεδιασμό και notch σαν του iPhone X;

Οι Motorola και Lenovo έχουν… ενώσει τις δυνάμεις τους (η πρώτη ανήκει στην δεύτερη), διαθέτοντας ενδιαφέροντα και αξιόλογα low budget / mid-range smartphones σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως είναι οι σειρές Moto E και X.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα διέρρευσε ο σχεδιασμός του οικονομικού Moto E5, ενώ πλέον φαίνεται να έχουμε στα χέρια μας το design και του νέου super mid-ranger των δύο κατασκευαστών, Moto X5. Πρόκειται για ένα bezel-less smartphone που δεν θυμίζει σε τίποτα το E5 των μεγάλων κάθετων πλαισίων. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, η νέα συσκευή φέρει μια εγκοπή (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης, παρόμοια με εκείνη του iPhone X. Στο… πιγούνι οι Motorola και Lenovo θα τοποθετήσουν δύο selfie κάμερες μαζί με το ακουστικό κλήσεων (ίσως να παίξει και τον ρόλο ηχείου για στέρεο εμπειρία).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του X5, μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες στην κατοχή μας. Η οθόνη του αναμένεται να έχει μέγεθος 5.99 ίντσες με ανάλυση 2160×1080 pixels. Τόσο η selfie κάμερα (όπως ήδη αναφέρθηκε), όσο και η κύρια στο πίσω μέρος έχουν δύο φακούς. Επίσης, το κινητό θα ενσωματώνει το AI λογισμικό Moto XP. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε περισσότερα. Μέσα στους επόμενους μήνες το Moto X5 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο κοινό. Αναμένουμε και ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιανουαρίου 2018 10:12

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.