Smartphones

Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

Μέσα από το Google+ διέρρευσαν renders που δείχνουν δυο μη ανακοινωμένα smartphones της Motorola, τα DROID και το επόμενης γενιάς Moto X, που αποκαλείται Moto X4. Το DROID προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon και χρησιμοποιεί διαφορετικό pattern στην πλάτη από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

DROID
Η κάμερα στην πλάτη του DROID είναι στρογγυλή και προεξέχει. Θυμίζει το design του Motorola Moto 360, όπου η κάτω πλευρά είναι κομμένη από τον υπόλοιπο κύκλο και εκεί έχει τοποθετηθεί το flash για την κάμερα. Στην κάτω πλευρά φαίνεται να υπάρχει το ηχείο και ακριβώς από κάτω το DROID brand. To frame φαίνεται να είναι μεταλλικό με στρογγυλές γωνίες και 3 ξεχωριστά κουμπιά (volume και power buttons).

Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει ένα κεντρικό κουμπί, όπου θα είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στην οθόνη υπάρχει widget για καιρό και ώρα, αυτό ίσως υποδηλώνει κάποιο always-on display feature. Στην επάνω πλευρά ίσως τοποθετηθεί flash μαζί με την μπροστινή κάμερα.

Moto X4

Το επόμενης γενιάς Moto X (Moto X4) φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, η κάμερα θυμίζει και πάλι το Moto 360 με ενσωματωμένο το flash στην κάτω πλευρά, όμως φαίνεται να έχει ακόμη 2 στοιχεία. Στην κάτω πλευρά διακρίνονται κάτι σαν dock connectors ενώ στο πλάι υπάρχουν και πάλι 3 ξεχωριστά κουμπιά.

Κάτω από την οθόνη είναι τοποθετημένο το κεντρικό κουμπί όπου αναμένεται να μπει ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Στην λευκή έκδοση διακρίνονται 3 αισθητήρες κίνησης, ένας στην επάνω πλευρά και οι άλλοι 2 κάτω. Επίσης, βλέπουμε και πάλι το flash για την μπροστινή κάμερα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για renders που διέρρευσαν, άρα δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτές οι τελικές συσκευές.

Πηγή

Σχόλια

  • Μακάρι το Droid να έμοιαζε με το πρώτο (Milestone) και να είχε φυσικό πληκτρολόγιο, ωστόσο να μην αυξανόταν σημαντικά το πάχος της συσκευής

  • Εμένα γιατί μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ η πλάτη του. Καλά στο άσπρο μπροστά και κάτω είναι σαν φατσουλα ( • [] • ) χαχα .

  • απο πισω ειναι τελειο απο μπροστα απλα καλο για να δουμε κ τα σπεξ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.