Smartphones

Motorola DROID: Διέρρευσε η νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μαζί και τα MotoMods

Δεν είναι η πρώτη φορά – και προφανώς ούτε η τελευταία – που ο Evan Blass από το @evleaks καταφέρνει και μας δείχνει μια σειρά smartphone πριν την επίσημη παρουσίαση, όπως με τα νέα Motorola DROID.

Αυτή τη νέα σειρά DROID της Motorola – θυγατρική πλέον της Lenovo – αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 9 Ιουνίου σε event που θα πραγματοποιήσει η Motorola. Στη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη από τρεις συσκευές, όλες με το λογότυπο της Motorola στην πλάτη. Οι πληροφορίες θέλουν αυτές οι συσκευές να έρθουν με το λογότυπο της Verizon στην εμπρός πλευρά μιας και η σειρά έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Αμερικανικό δίκτυο!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει άλλη μια φωτογραφία που διέρρευσε και πάλι ο Evan Blass και σε αυτή βλέπουμε τρία εναλλασσόμενα backplates τα οποία ονομάζονται MotoMods και θα είναι συμβατά με επερχόμενα μοντέλα της εταιρείας. Τα τρία backplates έρχονται το κάθε ένα με διαφορετικό χαρακτηριστικό. Το ένα διαθέτει projector, το άλλο JBL ηχεία και το τρίτο μια κάμερα Hasselblad.

Άλλες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμη, οπότε μάλλον θα χρειαστούμε υπομονή μέχρι και τις 9 Ιουνίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαΐου 2016 2:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.