Νέο LG smartphone: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σχέδια

, Νέο LG smartphone: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σχέδια

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στη Νότια Κορέα, μια σειρά από ανανεωμένα Android smartphones της LG με εντελώς νέο σχεδιασμό. Στην ευρωπαϊκή αγορά κυκλοφορούν ήδη αρκετά δυνατά μοντέλα όπως τα G8 ThinQ, V50 ThinQ, G8X ThinQ, και V60 ThinQ. μοντέλα για τα οποία μας ρωτάτε πολύ συχνά εδώ στο Techblog αν έχουμε σκοπό να δοκιμάσουμε και ποια είναι η γνώμη μας για αυτά.

Εδώ και χρόνια η LG στην Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα κάνει χαλημές πτήσεις στις πωλήσεις smartphones και αυτό φυσικά μας λυπεί μιας και θέλουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να παρουσιάζουν ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά μοντέλα και να μας δυσκολεύουν στο πιο τελικά θα επιλέξουμε. Όλα όμως μαρτυρούν ότι η LG θέλει να αλλάξει και να προχωρήσει ξανά μπροστά με μια νέα σειρά smartphones.

, Νέο LG smartphone: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σχέδια

Εχθές μάθαμε ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά μια νέα μυστηριώδη συσκευή με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που θα διαφέρει από τον ανταγωνισμό και επεξεργαστή Snapdragon 765G 5G. Η νέα, μινιμαλιστική γλώσσα σχεδιασμού που θα εφαρμόσει η LG Electronics για το επερχόμενο smartphone της θα διαφέρει από τη σημερινή βιομηχανική τάση με κάμερα “Raindrop” και συμμετρικές καμπύλες εμπρός-πίσω, μεταξύ άλλων εξελικτικών σχεδίων αναχωρήσεις από προηγούμενες κινητές συσκευές LG.

Το νέο smartphone θα έχει τριπλό σύστημα κάμερας (192 Megapixel;) και πλάτη από γυαλί. Ο αντιπρόεδρος Cha Yong-duk, επικεφαλής του LG Labs Design Lab δήλωσε, “Αυτή η συσκευή θα είναι μια πρώτη ματιά στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα φέρουμε σε κάθε smartphone της LG που θα παρουσιάσουμε από εδώ και πέρα”.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Φαινεται πολυ ενδιαφερουσα προταση οπως και τα Α71 5g της σαμσουνγκ..Καλη τιμη που θα πεσει συντομα να το παρει κοσμος,5g,ραδιοφωνο fm που πολλοι θελουμε και να σου πω και την αληθεια εχωντας ασους ρογκ2 που ειναι για ομαλο gaming,η καθημερινη χρηση με τον 765 δεν νομιζω να διαφερει και πολυ..Οποτε μια χαρα τα βλεπω να πουλανε αυτα,ειδικα οταν πεσουν στα 350-400..Πανε οι εποχες που οι ναυαρχιδες κοστιζαν 400-450,υστερα απο καιρο..Τωρα ολες 1000αρικο και μετα αντε να πεσουν 600-700..

Noname

Το καλό με την lg είναι ότι οι τιμές πέφτουν αρκετά χαμηλά. Το v40 (μοντέλο 10/2018) με 12καρα κάμερα f1.5!!! μέχρι χθες είχε 295 ευρώ! Και το περσινό G8s στα 350.

Chris

Γενικά κάποιος που ασχολείται με smartphones της LG υπάρχει; Αξίζει κανείς να πάει στις προτάσεις της που κυκλοφορούν τώρα; Ρωτάω καθώς ψάχνω κινητό σε νορμαλ τιμή και οι προτάσεις της φαίνονται τιμιες. Ωστόσο διαβάζω ότι έχουν θεμα με τις αναβαθμίσεις-ενημερωσεις τους. Ισχύει; Ξέρει κανείς;

νωντας

Chris αξιζει φιλαρακι..πολυ καλο value for money γενικα.

Mnumbeer

Με ενα LG αγοραζεις κορεατικη τεχνοτροπια ενος απτους κορυφαιους κατασκευαστες οθονων στον κοσμο με οτι συνεπαγεται αυτο.
Οι περσινες ναυαρχιδες οπως G8s εχουν πολυ δυνατο vfm καθως παιρνεις τον τελευταιο γρηγοροτερο cpu SD855 σε τιμη midrange..χωρια τα υπολοιπα σπεκς οπως IP68 gorilla 6 oled οθονες..3,5 jack..wireless charge..θες κ αλλα?

Chris

Εννοείται πως με υπερκαλύπτει! Πιο πολύ εκανα την ερωτηση και εχω ενδοιασμούς λόγω των updates καθως διαβαζω διάφορα, οπως πχ οτι αργουν παααρα πολύ ή οτι η εταιρία τα παραταει λίγο στη μοιρα τους (πραγμα που μου ακουγεται λίγο υπερβολικο).

Georgemman

LG V40 Με κλειστά τα ματια
Είχα Lg nexus 4
Lg nexus 5
Lg g3
LG V10
Και τώρα LG V40 απλα εξαιρετικό και η τιμή σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει ασυναγώνιστη!!!

Γιαννης

Μετα τα bootloop προβληματα που εβγαζαν ακομα κ οι ναβαρχιδες της lg, δυσκολα αγοραζεις

Mnumbeer

Το θεμα του bootloop εχει παρελθει ανεπιστρεπτι για 4 χρονια τωρα. Τα νεα μοντελα δεν παρουσιασαν κατι τετοιο.

Georgemman

Έχει ξεπεραστεί εδώ και πολυ καιρό αυτό το θέμα….

Apostolos

Εναποθετω τις ελπιδες μου στην LG , Ζηταω μονο 2 πραγματα, 1. “NATIVE” SUPER SLOW MOTION 960 FPS 2. MINI JACK ΕΙΣΟΔΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ!!

Κωνσταντίνος

Κάποτε η LG ήταν το νο. 1 γιατί είχαν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο από τα smartphone της Samsung, ας ξαναπαρουν μπρος με διαφορά στο style, το χρειαζομαστε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.