Nokia 8.1 Plus: Έχει hole-punch, τριπλή κάμερα Zeiss, Snapdragon 660 και τιμή 345 ευρώ

Nokia 8.1 Plus, Nokia 8.1 Plus: Έχει hole-punch, τριπλή κάμερα Zeiss, Snapdragon 660 και τιμή 345 ευρώ

Σήμερα στην Ταϊβάν, η HMD Global παρουσίασε το Nokia X71 μαζί με το επόμενο flagship της, το Nokia 9 PureView. Το Nokia X71 είναι η πρώτη συσκευή με την επωνυμίας της Nokia η οποία έχει punch hole στην οθόνη και θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας με το όνομα Nokia 8.1 Plus.

Το νέο midrange Nokia έχει μία FHD+ 6,39 ιντσών οθόνη με punch hole το οποίο στεγάζει την 16MP selfie κάμερα και έχει την εντυπωσιακή αναλογία 93% οθόνη προς σώμα. Στο εσωτερικό του Nokia 8.1 Plus θα βρούμε τον Snapdragon 660 συνδυασμένο με 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέχρι τα 256GB μέσω κάρτας microSD.

Στο πίσω μέρος του Nokia 8.1 Plus θα βρούμε τρεις κάμερες της Zeiss στοιχισμένες στο κέντρο, με την κύρια κάμερα να έχει αισθητήρα 48MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό με αισθητήρα βάθους 5MP. Δίπλα από τις τρεις κάμερες υπάρχει το φλας και από κάτω ένας παραδοσιακός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επιπλέον, το Nokia 8.1 Plus είναι μέρος του προγράμματος Android One και τρέχει Android 9 Pie. Όσον αφορά τη μπαταρία, είναι 3.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18W. Το Nokia 8.1 Plus έχει θύρα USB type-C και θύρα ακουστικών 3,5 mm.

Η τιμή του Nokia 8.1 Plus είναι στα 345€ και οι πωλήσεις θα ξεκινούν στην Κίνα στις 30 Απριλίου, για την έκδοση Nokia X71. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή στις παγκόσμιες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Πανέμορφο και τουμπανακι

blats

Μετά από 3 χρόνια δείχνει να φτιάχνει πλέον αρκετά ποιοτικές συσκευές ή νεα ΝΟΚΙΑ!

NikosAr

Για να είναι η HMD ανταγωνιστική …. θα έπρεπε σε αυτή την τιμή να δίνει έστω τον περσινό snap 845.. …

Nickolas

Για αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω είναι πολύ καλή αυτή η τιμή. Το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει αν έρθει από τα μέρη μας. Για παράδειγμα το Honor View 20 ήρθε στα 569 ευρώ Ευρώπη και 669 ευρώ Ελλάδα, με τη μόνη διαφορά τον καλύτερο επεξεργαστή.
Αν καταφέρει και το κρατήσει κάτω από 400 ευρώ στην Ευρώπη θα είναι μια πολύ καλή επιλογή, με την προϋπόθεση φυσικά να είναι της προκοπής οι κάμερες γιατί σε βίντεο που είδα αναφέρουν οτι ο σένσορας των 48MP είναι της Samsung και όχι ο καλύτερος της Sony. Το καλό της υπόθεσης καταγράφει βίντεο σε στέρεο και έχει την τεχνολογία OZO της Nokia.
Πάντως είναι πολύ όμορφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.