Nokia N9 με MeeGo, Οι πρώτες live φωτογραφίες hands-on

Είδαμε το user interface (UI) του Nokia N9, και ονειρευτήκαμε, πάμε τώρα να δούμε και να σχολιάσουμε τις πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής που με μια πρώτη ματιά δείχνει πολύ λεπτό, συμπαγές και ποιοτικό. Nokia N9 με οθόνη AMOLED 3.9 ιντσών, τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και υποδοχή για κάρτες micro SIM στο δρόμο που χάραξε το iPhone 4.










Nokia N9
Λειτουργικό σύστημα: MeeGo 1.2 Harmatann
Επεξεργαστής: TI OMAP 3630 1 GHz και GPU PowerVR 530
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.9 ίντσες, AMOLED, 16:9, 854×480 pixels, 16.7 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, Dual LED flash, video 1280×720 HD
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, NFC. micro SIM
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.45×61.2×7.6-12.1 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:33

Σχόλια

  • Τσαμπίνο...μακάρι να είναι 500 αλλά το κόβω γύρω στα 600 τουλάχιστον :P

  • Πότε περίπου το υπολογίζουμε να κυκλοφορήσει?
    Απίστευτα smooth απ ότι είδα σε videos, έξυπνο και πρωτότυπο λειτουργικό που παραμένει ευχάριστο, καλή ποιότητα κατασκευής και nokia! Τι άλλο θέλουμε? Μία τιμή γύρω στα 500! Εε υπέρoχη nokia?:)

  • Παιδιά την Νόκια μπορούμε να την κατηγορήσουμε γαι πολλά πράγματα! Όμως στο design σε καλές ακρίβες συσκευές είναι άπαιχτη πραγματικά! Μάλλον για 600 μιλάμε ίσως και λιγάκι παραπάνω! Τώρα βέβαια να δούμε κατά πόσο θα αξιοποιήσουν το λειτουργικό οι developers!

  • Ειμαι κατοχος Ν900 αλλα αυτο ειναι κατι το διαφορετικο για να δουμε τον ασο στο μανικι της ΝΟΚΙΑ

    Μια ερωτηση έχει κ εσωτερική κάμερα απο τι βλέπω στην 1τη και 3τη φότο κάτω χαμηλά στην γωνία η κάνω λάθος κ είναι αισθητήρας φωτός?

  • Η τελευταια φορα που εκανα wow για τη Νοκια ηταν οταν βγηκε το Ν95...ηρθε καιρος να το ξαναπω! WOW!

  • πλαστικουρα του κερ..α 400 και πολλα ειναι για ενα λειτουργικο που δε το ξερει κανεις.

  • πολυ ωραιο μου φαινεται αλλα εγω που εχω το n8 ειμαι πολυ ευχαριστημενος και παλι γιατι εχει πρωτον 12 mp και δευτερον ιδιο βιντεο με του n9 αρα γιατι να αγορασω ενα κινητο που εχει χαμηλοτερη αναλυση καμερας απο του n8 εχει τη meego τεχνολογια βεβαια αλλα οπου να ναι θα βαλουν και το νεο λειτουργικο Αννα λεγεται στο n8 οπου θα ιδια τα εικονιδια σαν του n9 εγω θα περιμενω να βγει κανα παρομοιο n9 με 12 εστω mp και μετα θα αποφασισω να το αγορασω μαγκες

  • και ειναι και γρηγορο εξαιρετικα και το n8 αρα γιατι να αγορασεις κατι το οποιο δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το n8 μαγκες καλα κατσε να βγει να ακουσουμε και την τιμη του και σκεφτομαστε παντως δεν θα αλλαξω ευκολα το n8 μου γιατι ειναι θεικο και αυτο κινητο τελειο και πολλοι εχουν την ιδι αποψη με μενα οσοι το αγορασαν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.