Smartphones

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται με Nothing OS 1.1.3 και βελτιώνει την κάμερα

Μπαίνοντας ο Αύγουστος, το Nothing Phone (1) ενημερώθηκε με το Nothing OS 1.1.2. Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, η συσκευή λαμβάνει νέα ενημέρωση.

Το Nothing OS 1.1.3 κυκλοφορεί ήδη σε συσκευές σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί του μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και πολλές βελτιώσεις κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα για την κάμερα, περιμένουμε βελτιωμένη ευκρίνεια φωτογραφίας κατά τη χρήση της μπροστινής κάμερας, ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας φωτογραφιών Night Mode και HDR, πλουσιότερο κορεσμό χρωμάτων κατά τη χρήση του ultrawide αισθητήρα, λιγότερο θόρυβο και περισσότερη ευκρίνεια κατά το ζουμ. Ακόμα, όταν χρησιμοποιούμε τα Glyph, οι εικόνες θα ρυθμίζονται αυτόματα στο “βέλτιστο χρώμα και φωτεινότητα”. Τέλος υπάρχει μια πρόσθετη υπενθύμιση για τον καθαρισμό των φακών της κάμερας.

Ακόμα, με την ενημέρωση έρχεται μια επιλογή ενεργοποίησης της προσαρμοζόμενης μπαταρίας της Google για “έξυπνη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας” και μια επανασχεδιασμένη UI επαλήθευσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για εφαρμογές τρίτων.

Παράλληλα, επιδιορθώθηκαν πολλά σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου ενός που προκάλεσε κολλήματα σε εφαρμογές όπως το Twitter, το Play Store και άλλα, ένα που εμπόδισε το hotspot για κινητά να λειτουργήσει σωστά και ένα που κράσαρε την οθόνη κλειδώματος όταν πατούσαμε μια ειδοποίηση και στη συνέχεια προσπαθούσαμε να ξεκλειδώσουμε με δακτυλικό αποτύπωμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.