Smartphones

Nubia Red Magic 5G: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει LPDDR5 RAM με ταχύτητες 6.400Mbps

Σύντομα περιμένουμε η κινέζικη κατασκευάστρια να αποκαλύψει το Nubia Red Magic 5G. Μάλιστα, φαίνεται ότι η ημέρα της κυκλοφορίας του πλησιάζει, διότι διαρκώς δημοσιεύονται πληροφορίες για το gaming smartphone, τόσο από επίσημες όσο και ανεπίσημες πηγές.

Τρελές ταχύτητες και απόλυτο multitasking

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το Nubia Red Magic 5G θα διαθέτει τον Snapdragon 865, θα υποστηρίζει dual-mode 5G, και η οθόνη του θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Τώρα, ο CEO της εταιρείας, Ni Fei, αποκάλυψε ότι όλες οι εκδόσεις του gaming smartphone θα είναι εφοδιασμένες με LPDDR5 μνήμη RAM.

Συνολικά, η τεχνολογία LPDDR5 προσφέρει ταχύτητες μετάδοσης 5.500Mbps, ενώ το module των 12GB LPDDR5 είναι περίπου 1,3 φορές γρηγορότερο από της LPDDR4X που έχει ταχύτητες 4.255Mbps. Όπως και να έχει, η Samsung ισχυρίζεται ότι το δικό της LPDDR5 module προσφέρει 50% καλύτερες επιδόσεις από αυτό της LPDDR4X, και μπορεί να φτάσει ταχύτητες μετάδοσης έως 6.400Mbps.

Επιπλέον, ο Ni Fei επιβεβαίωσε ότι το Nubia Red Magic 5G θα κυκλοφορήσει σε παραλλαγές με έως και 16GB μνήμη RAM. Οπότε, το συγκεκριμένο gaming smartphone θεωρητικά θα είναι ένα πραγματικό τέρας, όσον αφορά το multitasking.

Το Red Magic 5G θα έχει έναν πραγματικό ανεμιστήρα που θα βοηθά στην επίτευξη καλύτερης ψύξης, ειδικά κατά το παρατεταμένο gaming. Τέλος, με τη μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 5.000mAh και να υποστηρίζει ταχυφόρτιση 80W, δεν υπάρχει φόβος να μείνεις από ενέργεια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2020 10:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.