Όλα τα Sony Xperia που θα λάβουν αναβάθμιση σε Android 11

Sony, Όλα τα Sony Xperia που θα λάβουν αναβάθμιση σε Android 11

Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα σχέδια της για την αναβάθμιση σε Android 11 κάποιων smartphones της σειράς Sony Xperia. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει τις ναυαρχίδες του 2020 και του 2019 αλλά και το mid-range Xperia 10 II, όχι όμως τις mid-range συσκευές που κυκλοφόρησαν το 2019.

Η αρχή θα γίνει με το Xperia 1 II, το οποίο θα ξεκινήσει τη σταδιακή διανομή της αναβάθμισης σε Android 11 από τον τρέχοντα μήνα. Σειρά έχει το Xperia 5 II που θα ξεκινήσει από τα τέλη Ιανουαρίου του 2021. Μαζί του θα αναβαθμιστεί και το Xperia 10 II. Από τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2021 θα έρθει το update και για τους κατόχους τους περσινών flagship Xperia 5 και Xperia 1.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν τα περσινά mid-range Xperia 10 και Xperia 10 Plus δουν το update μελλοντικά, αν και δε νομίζουμε να γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης, η σταδιακή αναβάθμιση εξαρτάται από το μοντέλο της συσκευής σας αλλά και τη χώρα, οπότε μπορεί να δείτε το νέο λογισμικό λίγο αργότερα από τις ημερομηνίες που δίνει η Sony. Όπως και να έχει πάντως, η λίστα κάθε χρόνο γίνεται όλο και μικρότερη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.