OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Η τελευταία Open Beta φέρνει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode

OnePlus 6T, OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Η τελευταία Open Beta φέρνει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode

Η OnePlus ενημερώνει τακτικά το OxygenOS με νέα χαρακτηριστικά, δεν ξεχνά ποτέ να προσφέρει στους χρήστες τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας, και πάντα φροντίζει να διατηρεί ενήμερες ακόμη και τις πιο παλιές συσκευές της.

Ένα από τα σημαντικότερα στάδια της ενημερώσεις του OxygenOS είναι το πρόγραμμα Open Beta, που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν τις πρώιμες εκδόσεις και να προσφέρουν πολύτιμο feedback στην OnePlus.

Αυτήν την περίοδο η OnePlus δοκιμάζει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode στα OnePlus 5/5T και 6/6T. Η εταιρεία διέθεσε την Open Beta 34 και 32 για τα πρώτα, και την Open Beta 20 και 12 για τα νεότερα μοντέλα.

OnePlus 6T, OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Η τελευταία Open Beta φέρνει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode

Το Digital Wllbeing επιτρέπει στους χρήστες να έχουν επίγνωση του χρόνου που ξοδεύουν στο τηλέφωνό τους, καταγράφοντας τη χρήση που κάνουν με βάση τις φορές που ξεκλείδωσαν τη συσκευή, το χρόνο που αφιέρωσαν σε κάθε app και τις ειδοποιήσεις που έλαβαν ανά εφαρμογή.

Επιπλέον, το Digital Wellbeing έχει χαρακτηριστικά όπως το Wind Down το οποίο βοηθά τους χρήστες να μειώσουν τη χρήση της συσκευής ενώ έχουν πέσει στο κρεβάτι, διότι μετατρέπει τα χρώματα της οθόνης σε αποχρώσεις της κλίμακας του γκρι.

Η λειτουργία Fnatic έκανε το ντεμπούτο της στο OnePlus 7 Pro και στη συνέχεια η εταιρεία το έφερε στα OnePlus 6/6T. Το Fnatic mode έχει ως στόχο να ενισχύσει την απόδοση της συσκευής και του δικτύου ώστε να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία gaming.

Πέραν όλων αυτών, η εταιρεία θα αναβαθμίσει στο Android Q τα OnePlus 5/5T, και θα φέρει στις συσκευές τα ZenMode, Screen Recorder, DC Dimming και RAM Boost, μία σειρά χαρακτηριστικών που διαθέτει ήδη το OnePlus 7 Pro.

Όπως είναι λογικό, οι τελευταίες Open Beta περιέχουν τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου του Android.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Τι να πει κανείς γι αυτή την εταιρεία; Από το καλό στο καλύτερο κάθε χρόνο. Updates για όλους αβέρτα κουβέρτα, συσκευές που κρατάνε για μια ζωή και το τελευταίο Oneplus 7 Pro, η καλύτερη εμπειρία Android smartphone εκεί έξω!

Γιώργος Κ.

Η 1+ είναι μια εταιρεία που σέβεται τον πελάτη της. Το τελικό προϊόν είναι τόσο αξιόπιστο, που πραγματικά όταν πιάνεις 1+ στα χέρια σου καταλαβαίνεις γιατί γίνετε τόσο ντόρος εκεί έξω. Ως κάτοχος Oneplus 6 δεν βρίσκω τίποτα αρνητικό (αν και είμαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό μου) που να με έχει κάνει να σκεφτώ να αλλάξω κινητό, ακόμα και εταιρεία. Το μόνο που εύχομαι είναι να συνεχίσει με σταθερά και σωστά βήματα όπως ήδη πορεύεται, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις μελλοντικές ανάγκες των καταναλωτών με σωστή διαχείριση καινοτομιών αλλά και σωστών τιμών. Εγώ προσωπικά δύο εταιρείες βλέπω Apple & Oneplus.

Νικος

Όντας κάτοχος του one+6 μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτή την εταιρία, τώρα κατάλαβα τον φίλο μου που κράτησε το oneplus 1 μέχρι και φέτος. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και μπράβο σε αυτή την φοβερή εταιρία. Υποστήριξη λογισμικού ακόμα και σε συσκευές 2 ετών παλιές, security updates σχεδόν stock εμπειρία λογισμικού με πάρα πολλές ρυθμίσεις για κάθε γούστο.
Πάντα την σεβομουν σαν εταιρία. Τώρα που πλέον έχω στα χέρια μου και ενα μοντέλο της, καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο φανατικό κοινό.

Sokratis

Εξαιρετική εταιρεία.Κατοχος του πρώτου,του 3Τ και τώρα του 6,με απογοήτευσε με την τιμή του 7pro που όσο τούμπανο και να είναι,δεν είναι πλέον flagship killer.

Angelo

Η δική μου ιστορία με την O+ ξεκίνησε με το X το οποίο πραγματικά για την τιμή του ήταν κινηταρα. Το επόμενο βήμα μου είναι εδώ και σχεδόν 10 μήνες το 6. Τι να λέμε για επίπεδο κινητού; Από εκεί και πέρα πραγματικά πιστεύω πως δεν πρόκειται να αλλάξω εταιρεία καθώς και πριν πάρω το 6 είχα κάποια διλήμματα, αλλά η εμπειρία χρήσης και η σιγουριά με κέρδισε και πάλι όπως πιστεύω πως θα με ξανά κερδίσει. Πολύ ορθά λέγεται πως στην τιμή έχει ξεφύγει και πως κάτι πρέπει να σκεφτεί σε αυτόν το τομέα. Ίσως ένα X2 για χρήστες με μειωμένη οικονομική δυνατότητα αλλά και μειωμένες ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.