Smartphones

OnePlus 5T: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [durability test video]

Το OnePlus 5T έγινε επίσημο πριν από λίγες ημέρες και η εταιρεία έκανε σημαντικές αλλαγές από την κανονική έκδοση. Έφερε οθόνη bezel-less με 18:9 aspect ratio, αναγνώριση προσώπου και μνήμη RAM 8GB.

Σύμφωνα με την OnePlus, η νέα έκδοση της ναυαρχίδας είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά (λογικά θα δούμε τις ανάλογες συγκρίσεις με άλλα μοντέλα), αλλά το YouTube κανάλι JerryRigEverything δοκιμάζει τις αντοχές του κινητού, κάνοντας τα γνωστά βασανιστήρια.

Το OnePlus 5T δεν θεωρείται ένα ιδιαίτερα ευπαθές κινητό, γρατζουνιέται στο επίπεδο 6 όπως οι περισσότερες ναυαρχίδες, δεν λυγίζει εύκολα και περνά με ευκολία το τεστ με κλειδιά και νομίσματα (για περισσότερα δείτε το παραπάνω video).

Η διαθεσιμότητα του OnePlus 5T ξεκινά από 21 Νοεμβρίου με την τιμή του να είναι 500 ευρώ για την έκδοση με 64GB και τα 128GB κοστίζουν 560 ευρώ

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2017 17:41

Σχόλια

  • Πολύ καλή κατασκευή και γενικότερα πάρα πολύ καλή συσκευή. Αν δεν εμφανίσει προβλήματα στο hardware ή στο software (βλέπε Pixel 2) θα αποτελέσει μια έξυπνη αγορά.

  • ΜηΠώς είναι τραβηγμένα αυτά τα τεστ ρε παιδιά? Με το μαγικός κοπίδι να ξυνω το κινητό? Ένα drop test και λίγο σκρατσαρισμα με κέρμα ή κλειδί αρκεί! Οπως και να χει φένεται να έχει καλύτερη αντοχή σε σχέση με το ΟΡ5

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.