OnePlus 7 Pro: Χρήστης αποδεικνύει την αντοχή της pop-up selfie κάμερας ανοίγοντας μπύρα [βίντεο]

Το OnePlus 7 Pro είναι η πιο ακριβή συσκευή που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα η εταιρεία. Επίσης, είναι το πρώτο τηλέφωνο της OnePlus που έχει πλήρες AMOLED οθόνη χάρη στην pop-up selfie κάμερα.

Στην εκδήλωση κυκλοφορίας της συσκευής η OnePlus διαβεβαίωσε τους καταναλωτές ότι οι μηχανισμοί και τα κινούμενα κομμάτια είναι πολύ στιβαρά. Για να αποδείξει τα λεγόμενα της τοποθέτησε μία πλάκα τσιμέντου 22 κιλών στο μηχανισμό.

Ωστόσο, η εταιρεία μας έκρυψε ότι η pop-up selfie κάμερα του OnePlus 7 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανοιχτήρι. Στη δημοσίευση που έκανε στο Twitter ο CEO της OnePlus, Pete Lau, ανακοινώνοντας ότι το Android Q θα έρθει στα OnePlus 5 και 5T, ένας χρήστης απάντησε επισυνάπτοντας ένα βίντεο με τις οδηγίες χρήστης του OnePlus 7 Pro ως ανοιχτήρι.

Ο χρήστης καταφέρνει να ανοίξει το μπουκάλι της μπύρας χωρίς να κουραστεί καθόλου, αντί να χρησιμοποιήσει έναν αναπτήρα ή κάποιο κλειδί, τη θέση του μοχλού πήρε η pop-up selfie κάμερα του OnePlus 7 Pro.

Από όταν κυκλοφόρησε το OnePlus 7 Pro, αρκετοί reviewers δοκίμασαν τις αντοχές της συσκευής βυθίζοντας την στο νερό ή γδέρνοντας τη με αιχμηρά αντικείμενα. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι κάθε ιδιοκτήτης αυτής της ναυαρχίδας θα ανατρίχιαζε και μόνο στην ιδέα να ανοίξει μπύρα με τον pop-up μηχανισμό.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.