OnePlus 7 Pro: Επίσημα renders αποκαλύπτουν νέα χρώματα και επιβεβαιώνουν την curved οθόνη

Έχουμε δει αρκετά leaks του OnePlus 7 Pro, όμως κανένα από αυτά δεν περιλάμβαναν επίσημες εικόνες. Ωστόσο, αυτό αλλάζει σήμερα αφού χάρη στο WinFuture και τον Ishan Agarwal διέρευσαν νέα press renders του OnePlus 7 Pro.

Τα renders, τα οποία φαίνονται αυθεντικά και ταιριάζουν με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα για την συσκευή, δείχνουν το OnePlus 7 Pro με στρογγυλεμένες άκρες και σχεδόν bezel-less σχεδιασμό.

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε δύο νέες επιλογές χρωμάτων οι οποίες σύμφωνα με το WinFuture έχουν το όνομα “Nebula Blue” και “Mirror Grey”. Το χρώμα Mirror Grey φαίνεται να είναι μία πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του Mirror Black που έχει το OnePlus 6T. Αντίστοιχα το Nebula Blue μοιάζει με το Thunder Purple που ήταν μία special έκδοση του OnePlus 6T.

Τα renders επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την τριπλή πίσω κάμερα και την ύπαρξη του λατρεμένου μας DND button. Επίσης, στα πλαϊνά του OnePlus 7 Pro μπορούμε να δούμε το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής.

Τα νέα flagship της OnePlus θα ανακοινωθούν επίσημα στις 14 Μαΐου, σε πολλαπλά events που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.