OnePlus 7 Pro: Επίσημη διαφήμιση επιβεβαιώνει την απουσία notch, bezels και bloatware

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Επίσημη διαφήμιση επιβεβαιώνει την απουσία notch, bezels και bloatware

Η OnePlus έχει βάλει διαφημίσεις στην εφημερίδα New York Times στις οποίες προωθεί το επερχόμενο flagship της, το OnePlus 7 Pro. Η εταιρεία λέει πως θα είναι ένα τηλέφωνο χωρίς καμπάνες και σφυρίχτρες (bells και whistles), χωρίς bezels, χωρίς notch, χωρίς καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χωρίς bloatware, χωρίς τιμή $2.000, και χωρίς τυχαία κομμάτια μουσικής.

Στη διαφήμιση του OnePlus 7 Pro μπορούμε να δούμε ένα σχέδιο της συσκευής, το οποίο επιβεβαιώνει λίγο ή πολύ ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως την τριπλή κάμερα, την αναδυόμενη selfie κάμερα, τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το σωλήνα θέρμανσης για τη διασπορά της θερμότητας.

https://twitter.com/david_nyc/status/1122815548373520384

Το OnePlus 7 Pro διαφημίζεται επίσης ως “το καλύτερο τηλέφωνο για το οποίο δεν έχουμε ακούσει”, σύμφωνα με το Reader Choice Winner, όπου η OnePlus έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία συνολικής ικανοποίησης και ξεπέρασε την Google, την Samsung, και την Apple.

https://twitter.com/david_nyc/status/1122814870204899328

Επιπλέον, η OnePlus έκανε tweet το μπροστινό μέρος της διαφήμισης, κάνοντας tease ότι το OnePlus 7 Pro είναι απλά ένα καλύτερο τηλέφωνο.

https://twitter.com/OnePlus_USA/status/1122894093070237703

Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 7 Pro στις 14 Μαΐου, οπότε αναμένουμε τα leaks και τα teases να αυξηθούν αρκετά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Και 700+ να έχει αξίζει. Κάτι αλλα παίρνουν φωτιά με 1100…

Gp*

No 2000 price λεει. Δηλαδη ποσο θα εχει? 1000?

punisher

not 2000 αλλα όχι κ 500 χαχααχαχ 1000 στην μεση . θα γινει το καλυτερο τηλεφωνω του ΚΟΛΟΥ !!! ΟΥΣΤ ΡΕ. θελουν να φτασουν σε τιμη τα Samsung k iPhone , μονο που δεν παιζει ρολο μονο ο επεξεργαστης αλλα κ τα υλικα κ ποιοτητα κατασκευης , που δεν φτανεις την Samsung k iphone, αντε γεια μαγκεψες κ εσυ , ελπιζω να σε τιμωριση το κοινο!

Greg

Με της άλλες εταιρίες κινητών πλέον να μην ξέρουν τι ζητάνε από θέμα τιμής νομίζω πως το επόμενο κινητό μου θα είναι OnePlus.

nikos2018

Αν η OnePlus αμφανίσει το 7 pro της σε τιμή κάτω των 900 ευρώ, δεν έχω σοβαρό λόγο να μην την τιμήσω, γιατί από πλευράς hardware και χαρακτηριστικών, βρίσκεται πάντα στα ψηλά ράφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.