OnePlus 7 Pro: Σφάλμα απενεργοποιεί τις συσκευές χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη

Το OnePlus 7 Pro είναι το πιο ισχυρό smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ωστόσο, η συσκευή κατά καιρούς έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα.

Με το που κυκλοφόρησε αρκετοί χρήστες είχαν προβλήματα με την κάμερα και με το ghost touch, το οποίο διορθώθηκε μετά από μερικά update. Τώρα, οι κάτοχοι των OnePlus 7 Pro αναφέρουν ότι η συσκευές τους απενεργοποιούνται σε τυχαίες στιγμές.

Το χειρότερο είναι ότι όσο κι αν προσπαθούν, είναι αδύνατο να ενεργοποιήσουν τη συσκευή από το κουμπί απενεργοποίησης. Για να μπορέσουν να τη θέσουν εκ νέου σε λειτουργία πρέπει να μπουν σε fastboot mode.

Οι χρήστες έχουν αναφέρει το πρόβλημα στα επίσημα φόρουμ, και ένας kernel developer με όνομα χρήστη pappschlump του είπε ότι οφείλεται σε ένα kernel crash. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι όντως ο μόνος τρόπος να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή είναι μέσω του fastboot.

Ήδη πάνω από 100 άτομα έχουν γράψει στο σχετικό νήμα επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της OnePlus, η εταιρεία εργάζεται πάνω στο θέμα ώστε να βρει άμεσα λύση.

Η OnePlus δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι χρήστες έχουν επηρεαστεί ή εάν πρόκειται για γενικό σφάλμα. Οπότε, μπορούμε να ελπίζουμε στην άμεση επίλυση του και την κυκλοφορία κάποιου OTA update.

Πηγή

Σχόλια

  • Υπολογίστε επίσης ότι έχει την πιο άθλια μπαταρια που έχει βγει ποτέ σε flagship συσκευη.Κατα τα άλλα το τιμολογούν στα 750€ τρομάρα τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.