Smartphones

OnePlus 8: Θα έχει punch hole και οθόνη curved;

Η OnePlus πριν μία περίπου εβδομάδα αποκάλυψε τον διάδοχο των OnePlus 7 και 7 Pro που ακούει στο όνομα OnePlus 7T και τώρα κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο smartphone που λογικά θα αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020. Φυσικά, μιλάμε για το OnePlus 8. Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός tipster Steve Hemmerstoffer, κυκλοφόρορησε τα πρώτα renders μέσω ενός Youtuber.

Η όγδοη γενιά smartphone σύμφωνα με τα renders μοιάζει με αρκετά με το OnePlus 7 Pro παρόλο που η εταιρεία έφερε έναν νέο σχεδιασμό στο πλαίσιο της κάμερας με το OnePlus 7T. Το μοντέλο που παρουσιάζουν τα renders έχει γυάλινη πλάτη η οποία υποστηρίζει θα ασύρματη φόρτιση, ενώ η κάμερα έχει κάθετη διάταξη και έχει τοποθετηθεί στο κέντρο ακριβώς όπως και το 7 Pro.

Στο μπροστά μέρος συναντάμαι οθόνη curved στις 6.5 ίντσες ωστόσο για πρώτη φορά βλέπουμε την OnePlus να ακολουθεί τον δρόμο του punch hole. Το punch hole που έφερε αρχικά η Samsung στα Galaxy S10 τον Μάρτιο τοποθετήθηκε στα δεξιά, έπειτα στα Note 10 τοποθετήθηκε στο κέντρο και ίσως η OnePlus το τοποθετήσει στην αριστερή γωνία.

Πηγή 

Επεξεργάστηκε την 15 Ιανουαρίου 2020 9:14

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.