Panasonic, Αποσύρεται για δεύτερη φορά από την ευρωπαϊκή αγορά smartphones;

Το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Panasonic αντιμετωπίζει προβλήματα από τον έντονο ανταγωνισμό τόσο στην Ιαπωνία όσο και στις άλλες αγορές. Στην Ευρώπη επανήλθε ξανά τον φετινό Απρίλιο με τα μοντέλα Panasonic Eluga και Eluga Power σε μια δύσκολη εποχή με έντολα οικονομικά προβλήματα στη Γηραιά ήπειρο και φαίνεται ότι οι πωλήσεις δείχνουν ότι το στοίχημα δεν της βγήκε.

Σύμφωνα λοιπόν με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Nikkei υπάρχουν ενδείξεις ότι η Panasonic ίσως αποσυρθεί από αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:11

Σχόλια

  • Απ'τα πρώτα χρόνια του GSM είχε παρουσία η panasonic αν και πάντα στο παρασκήνιο. Έχω την εντύπωση ότι είναι η εταιρία που εφηύρε τη δόνηση στα κινητά.

  • στα 230 ευρώ που έχει τώρα πια,είναι το καλύτερο και πιο όμορφο κινητό που μπορεί να πάρει κάποιος,αλλα χωρίς καθόλου support!!

  • Κινητομάνα η Πανασονικ, κριμα να φυγει. Και τα Ελουγκα λενε πολυ με μοναδικη παραφωνεια οτι ξεχασαν να βαλουν φλας στο μικρο.

  • Άρα δε θα πάρει ποτέ ICS το Eluga? Κρίμα γιατί στα λεφτά που κάνει τώρα θα ήταν μια καλή επιλογή

    • Παιδιά, δεν έκλεισε η εταιρεία. Το Eluga σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα πάρει ICS https://techblog.gr/updates Το αν δεν θα πάρει λίγο εξαρτάται από την παραπάνω είδηση.

  • πααανεμορφη συσκευη!! κριμα οντως να μην εχει φλας... επισης δεν ειναι και το πιο γρηγορο κινητο που χω πιασει :P

  • Πώς είναι δυνατόν να επιβιώσουν τόσες εταιρείες μέσα σε ένα λειτουργικό σύστημα? Το λογισμικό είναι το ίδιο, το hardware ελάχιστα διαφοροποιείται οπότε πουλάνε συνήθως κάποιες εταιρείες που έχουν καθιερωθεί (καλώς ή κακώς) όπως η Samsung και η Sony.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.