Smartphones

Realme 5: Τα νέα smartphones θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου

Η Realme ετοιμάζεται να αποκαλύψει την Realme 5 σειρά smartphone η οποία θα αποτελείται από τα Realme 5 και 5 Pro. Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να λάβει χώρα το event της εταιρείας στο Νέο Δελχί στην Ινδία.

Teaser για το τι πρόκειται να δούμε σε αυτό το event έκανε η εταιρεία στο Flipkart, καθώς μας προσκάλεσε να “μπούμε στο 5quad”. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η σειρά 5 θα ενσωματώνει το πρώτο quad camera setup. Δυστυχώς όμως αυτή η σειρά smartphone δεν θα ενσωματώνει τον 64MP snapper του οποίου φωτογραφίες κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Η συσκευή που θα ενσωματώνει τον 64MP αισθητήρα σε ένα quad camera setup αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 27 Οκτώβρη.

Όσον αφορά τώρα το Quad camera setup των Realme 5 θα διαθέτει 48MP main κάμερα με τον Sony IMX586 αισθητήρα και θα συνοδεύεται από μία ultra-wide κάμερα με 119 μοίρες field of view. Η τρίτη κάμερα θα ενσωματώνει macro lens ενώ η τέταρτη θα είναι ένας depth αισθητήρας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για portrait φωτογραφίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.gr καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες των δύο smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2019 13:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.