Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

, Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα smartphone vivo που τροφοδοτείται από το Dimensity 9000 SoC της MediaTek ξεπέρασε το όριο του 1 εκατομμυρίου στο AnTuTu και λίγο αργότερα ο Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm κέρδισε επίσης πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu. Τώρα, μια συσκευή Realme, που πιστεύεται ότι είναι το GT 2 Pro κατάφερε να γίνει το τρίτο smartphone Android που πέτυχε βαθμολογία άνω του 1 εκατομμυρίου πόντων στη δοκιμή αναφοράς του AnTuTu.

, Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Η Realme δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις αναφορικά με το GT 2 Pro, αλλά προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ότι το smartphone θα τρέχει το Realme UI 3.0 με Android 12, θα έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM LPDDR5 και UFS 3.1 και θα διαθέτει οθόνη FullHD+ AMOLED 6,51″, πιθανότατα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει κάμερα selfie 32MP στο μπροστινό μέρος και κύρια κάμερα 50MP με OIS στο πίσω μέρος. Ακόμα, θα υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 125W, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της μπαταρίας του.

Το Realme GT 2 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και ενώ δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, φήμες υποστηρίζουν ότι θα κοστίζει περίπου 4.000 CNY (625$/555€) στην Κίνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.