Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

, Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα smartphone vivo που τροφοδοτείται από το Dimensity 9000 SoC της MediaTek ξεπέρασε το όριο του 1 εκατομμυρίου στο AnTuTu και λίγο αργότερα ο Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm κέρδισε επίσης πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu. Τώρα, μια συσκευή Realme, που πιστεύεται ότι είναι το GT 2 Pro κατάφερε να γίνει το τρίτο smartphone Android που πέτυχε βαθμολογία άνω του 1 εκατομμυρίου πόντων στη δοκιμή αναφοράς του AnTuTu.

, Realme GT 2 Pro: Με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen1 κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Η Realme δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις αναφορικά με το GT 2 Pro, αλλά προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ότι το smartphone θα τρέχει το Realme UI 3.0 με Android 12, θα έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM LPDDR5 και UFS 3.1 και θα διαθέτει οθόνη FullHD+ AMOLED 6,51″, πιθανότατα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει κάμερα selfie 32MP στο μπροστινό μέρος και κύρια κάμερα 50MP με OIS στο πίσω μέρος. Ακόμα, θα υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 125W, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της μπαταρίας του.

Το Realme GT 2 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και ενώ δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, φήμες υποστηρίζουν ότι θα κοστίζει περίπου 4.000 CNY (625$/555€) στην Κίνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AnTuTu

Το AnTuTu ανακοινώνει ένα νέο benchmark για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναφοράς AnTuTu ανακοίνωσε τη νέα της εφαρμογή benchmark για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo S19 & S19 Pro: Με κάμερες 50MP μπροστά και πίσω – εντυπωσιακές μπαταρίες

Η σειρά vivo S19 έφτασε με πάθος για τη φωτογραφία και με μια ισχυρή μπαταρία, φέρνοντας δύο μοντέλα – απλό και Pro – με το μοντέλο Pro να διαθέτει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και μια επιπλέον κάμερα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo Y200 Pro: Με οθόνη OLED 120 Hz και επεξεργαστή Snapdragon 695

Tο vivo Y200 Pro είναι το νέο τσιπ της εταιρείας με το τσιπ Snapdragon 695 της Qualcomm στο τιμόνι και τιμή γύρω στα 275 ευρώ.

Smartphones Realme Realme Android smartphones

Realme 12+ 5G: Με κορυφαίο σκορ στο AnTuTu και τιμή από 429 ευρώ

Το realme 12+ 5G διαθέτει κορυφαία απόδοση, χάρη στον ισχυρό του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7050 5G 6 νανόμέτρων και τον 8-πύρηνο CPU, με αρχιτεκτονική 64-bit.