Realme: Τρία smartphone με τετραπλή κάμερα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Η εταιρεία στο Realme Camera Innovation Event ανακοίνωσε ότι τα επόμενης γενιάς smartphones θα έχουν τέσσερις πίσω κάμερες και θα κυκλοφορήσουν πριν το Diwali, η αντίστοιχη γιορτή των φώτων στην Ινδία, που φέτος γιορτάζεται στις 27 Οκτωβρίου.

Τα επόμενης γενιάς smartphones θα είναι οι διάδοχοι του Realme 3, του 3 Pro και του Realme X. Η εταιρεία στην εκδήλωση μοιράστηκε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει τον πίσω σχεδιασμό των τριών αυτών συσκευών και τον συγκρίνει με το σχεδιασμό των προγόνων τους.

Όπως είναι εμφανές κανένα από τα smartphones δεν έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά. Κάτι που σημαίνει πως και τα τρία κινητά θα έχουν in-display και μάλλον OLED οθόνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε οι εταιρεία, και τα τρία smartphones θα έχουν ιδιαίτερα ενισχυμένες κάμερες με πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών. Μερικά παραδείγματα είναι τα Ultra Resolution, Super Wide Angle, Ultra Macro, Telephoto Lens, Portrait Mode, Expert Mode, Panorama Mode, Ultra Nightscape Mode και Chroma Boost.

Επίσης, η εταιρεία είπε ότι ο διάδοχος του Realme X θα χρησιμοποιεί των 64MP αισθητήρα ISOCELL Bright GW1 της Samsung. Οι άλλες τρεις κάμερες θα είναι 2x τηλεφακός, 119° ευρυγώνιος φακός, και ένας macro.

Πέρα από τον αισθητήρα, η εταιρεία μοιράστηκε με το κοινό τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές. Ο διάδοχος του Realme 3, που λέγεται ότι θα είναι το Realme 5, θα κυκλοφορήσει σε σκούρο μπλε. Αντίστοιχα, το 5 Pro θα είναι μωβ και ο διάδοχος του Realme X θα διατεθεί σε κόκκινο χρώμα.

Τέλος, ο CEO της εταιρείας, Madhav Sheth, κοινοποίησε μία σειρά δειγμάτων από τις κάμερες των Realme X και 5. Τα δείγματα μπορείτε να τα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2019 14:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.