Redmi K30: Το πρώτο smartphone με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα

Redmi K30, Redmi K30: Το πρώτο smartphone με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα

Η επίσημη παρουσίαση των Redmi K30 και 30 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου, με τη βασική έκδοση να γίνεται άμεσα διαθέσιμη και την Pro να κυκλοφορεί το 2020. Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε κάποια στοιχεία για τα smartphones, που προέρχονται τόσο από leaks όσο και teasers.

Οι τελευταίες πληροφορίες

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Lu Weibing, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μία ακόμη πληροφορία. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Redmi K30 θα είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα.

Ως συνήθως, ο Weibing δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, απλώς είπε ότι θα μάθουμε περισσότερα στην παρουσίαση των K30.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Η μπροστά πλευρά των K30 μοιάζει ιδιαίτερα με αυτή του Samsung Galaxy S10+, διαθέτει διπλό punch hole και όσο το δυνατόν μικρά bezels.

Τα Redmi K30 θα έχουν κυκλικό module, παρόμοιο με αυτό του OnePlus 7T. Ωστόσο, θα διαθέτουν τέσσερις κάμερας τοποθετημένες κάθετα στο module με την κύρια να είναι στα 64MP. Επιπλέον, τα K30 θα έχουν πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι το Redmi K30 θα έχει 6,66 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1.080×2.400 pixels, πυκνότητα 395ppi και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σε επίπεδο επεξεργαστή, η μικρή έκδοση θα διαθέτει ένα SoC της Qualcomm με GPU Adreno 618. Τη συγκεκριμένη GPU τη διαθέτουν οι Snapdragon 730 και 730G.

Τέλος, πρόσφατα διέρρευσε μία ανεπιβεβαίωτη λίστα με τα πλήρη χαρακτηριστικά μιας από τις 4G εκδόσεις των Redmi K30.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Ενα μπραβο στην σιαομι,που κανει βηματα παρα περα..και δεν μενει στασιμη οπως η Sony…..που εδω και χρονια δεν εχει βγαλει μεγαλυτερο αισθητηρα περα απο τον 1/2.3,και βλεπεις την Xiaomi με το Mi Note 10 Pro να βαζει 1/1.33,εεε οχι ρε sony θα εχεις κατωτερη καμερα να χτυπας και το κεφαλι σου,,οσοι ξερουν γνωριζουν οτι οσο πιο μεγαλος ο αισθητηρας τοσο καλυτερο αποτελεσμα βγαζεις… Νευριαζω και λυπαμε πραγματικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!