ROU UI, Ένας νέος launcher που θα θέλαμε στο Android κινητό μας

Υπό ανάπτυξη βρίσκεται ένας νέος launcher για Android smartphones που δείχνει πολύ επαγγελματικός και κοντράρει στα ίσια το HTC Sense UI. Εντάξει το Sense UI είναι κάτι παραπάνω από μερικά ωραία εικονίδια, όμως και με τον ROU μπορείτε να “ντύσετε” πολύ όμορφα το android κινητό σας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Οκτωβρίου 2011 9:46

Σχόλια

  • Αν κυκλοφορήσει με transition animations και λειτουργικότητα όπως του βίντεο (και αν κρατησει αυτό το ιδανικό minimal design) μιλάμε για blockbuster.
    Φοβερή σύλληψη!

  • Πολύ ωραίο φαίνεται !!!! το κακό είναι ότι όποιον Launcher και αν βάλω με την Stock Rom του Ace μου κολάει εκνευριστικά μιας και ο μαμάτος launcher τρέχει στο backround συνεχώς και τρώει Ram....
    και κάτι άλλο
    Δεν νομίζεις οτι είναι καιρός και οι χρήστες αρκετά ώριμοι να δημιουργηθεί ένα Techblog Forum ???
    ξέρω δεν είναι έυκολο να βρείς moderators κλπ κλπ αλλά πιστέυω οτι θα ήταν τζάμι !! :)

  • Πολυ ωραιο UI οντως...το συγκεκριμενο concept εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο απο τον cryshop(xda) και τελευταια εχουν ξεκινησει να προσπαθουν να το υλοποιησουν μια ομαδα που φτιαχτηκε ειδικα για αυτο(Team ROU )!
    Παντως αναφερουν στο επισημο thread τους στο xda "We aim to have ROU Launcher in the Market by the end of this year."
    Εχουν πολυ δρομο ακομη αλλα αν τα καταφερουν θα πετυχει πολυ η κινηση τους!

  • @xDante συμφωνώ μαζί σου για την άποψη του Forum , χαμός θα γίνει, ασταμάτητα θα συζητάμε για ώρες και θα φέρει και κόσμο στο techblog...

  • Καιρο περιμενα να ακουσω καποιον να μιλαει για techblog forum! Απορω γιατι δεν εχουμε ενα ακομα!

  • Παιδιά, δεν έχω στα άμεσα σχέδια (ξανά) τη δημιουργία ενός forum. Είναι μεγάλο project και δεν μπορώ να το τρέξω μόνος μου και μην μου πείτε ότι θα με βοηθήσετε! Σας ευχαριστώ αλλά είχα ζητήσει και παλαιότερα βοήθεια μέσα από το site και μετά από μερικές εβδομάδες είχα μείνει πάλι μόνος μου https://techblog.gr/internet/sneak-peak-techblog-forum

  • Συμπαθητικο το ROU,αλλα εμενα μου φαινεται λιγο 'ψυχρο' σαν περιβαλλον. Φαινεται ειδικα στην φωτο οπου εχει το φεγγαρι με τα συννεφα. Προτιμω το φεγγαρι με τους κρατηρες του οπως στο Sense.

  • Ειναι αρκετα ωραιο θα ελεγα αν και μου θυμίζει κατι σε παιδικο δεν ξερω αμα δεν το δω και ζωντανα απο κοντα, παντος σιγουρα εξερετικη προσπαθεια και μακαρι να βγει στο μαρκετ. Εγω εχω κολλήσει με αυτον τον luncher "SPB Shell 3D" ισως ο καλύτερος μεχρι τωρα αν και υπαρχουν σχολια απο αλλους οτι κανει κολλήματα, παντος σε μενα τρεχει αριστα και κυριος ειναι 3D..

  • Μια πληροφορια θελω παιδια..Οι launcher SPB και GO launcher ειναι μονο για rooted συσκευες? Και αν οχι,γιατι εγω δεν ειμαι rooted,και τα εγκαταστησω,υπαρχει κινδυνος να σβηστουν αρχεια ή να επηρεασει στην ταχυτητα το κινητο? Εχω HTC Desire HD.

  • @Kris

    Είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, οπότε δεν υπάρχει καν η closed beta . Άρα, θα αργήσουμε αρκετά να το δούμε στην final και κατ επέκταση στα κινητά μας ως official.

    @versavel Απ όσο γνωρίζω, κανενας launcher δεν απαιτεί ξεκλείδωτο κινητό (root κλπ). Είναι σαν τις απλές εφαρμογές που κατεβάζεις και εκκινείς...

    @lorentzos Δίκο έχεις, και εμένα μου θυμίζει παιδικό interface (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) αλλά καθώς φαίνεται θα είναι αρκετά λειτουργικό ... Να σε ρωτήσω κάτι... Στην BELLE symbian, πάλι δεν θα έχουμε την μπάρα που κατεβαίνει (home screens) με το spb shell 3d?

  • @lorentzos αν πας spb.com και πατήσεις στην επιλογή symbian (αντί android) θα δεις πως είναι διαθέσιμο για symbian 3 devices.

    Anyway, τουλάχιστον στην android έκδοση μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπάρα όταν είσαι homescreen?

  • @lorentzos

    Εγώ θα περιμένω να φτάσει το spb shell 3d symbian στην έκδοση 1.2 (από 1.1 που αναγράφει ότι είναι χωρίς bug fixes) και μετά θα δω από πρώτο χέρι :)

    Ty anyway.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.