Samsung, Ανακοίνωσε μνήμη RAM 3GB για smartphones

Η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μνήμης RAM 3GB χαμηλής κατανάλωσης (LPDDR3) για smartphones επόμενη γενιάς. Η σημερινή ανακοίνωση για τη μνήμη RAM σε συνδιασμό με την πρόσφατη άλλη για τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5 Octa (5420) (η παραγωγή του ξεκινάει τον Αύγουστο) μας δείχνει το αναμενόμενο Samsung Galaxy Note III ή τουλάχιστον μια από τις εκδόσεις αυτού.

Σχόλια

  • Με κελια που καίγονται παλι...? δλδ 3-1(καμμενα)=2. ε κατι ειναι και αυτο! :P

  • Τελικα εσυ ρε φιλε πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικος με τη sammy οτι κι αν ειπωθει τσουπ πεταγεσαι και λες τη π@π@ρι@ σου.Σου εχει κατσει στο λαιμο με αυτη της την εξελιξη και θελει η π.....α να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!

  • Τη καθεσε και ασχολεισαι και συ ρε ghad αφου το κακομοιρο Jacob(aki) ειναι μειονοτητα, ξυδακι οχτροι της SAMSUNG και της LG διαβασατε μηπως την επισημη παγκοσμια ανακοινωση κατεχη το 73% των πωλησεων smartphone στο κοσμο η ΚΟΡΕΑ φανταστειτε τη χασουρα εχει η apple και ολες οι αλλες μηρμηγκια εταιριες μπροστα στου κολοσσους SAMSUNG και LG δεν πειραζει μπορειτε να πατε να πεθανετε τωρα γιατι το χασμα ολο και μεγαλωνει.....αιντε γιατι πολυ το παραχ.......κομπλεξαρες δηλαδη ολος αυτο ο κοσμος ειναι λαθος και εσεις τα ξερετε ολα.....

  • Jacob και υπόλοιπα παιδιά, ο κάθε ένας έχει την γνώμη του σίγουρα όμως όσοι έχουν εμπάθειες ή σχολιάζουν για να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα ξεχωρίζουν. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, πάντως να γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις και δεν θα αφήσουμε να επαναλαμβάνονται συνέχεια τα ίδια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.