Smartphones

Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

Η σειρά Galaxy S22 κυκλοφόρησε με αρκετές βελτιώσεις κάμερας και τώρα η Samsung ανακοίνωσε ότι θα φέρει κάποιες από αυτές σε επιλεγμένες ναυαρχίδες Galaxy S, Note και Z. Η είδηση δημοσιεύτηκε στα φόρουμ της Νότιας Κορέας αφού από εκεί θα ξεκινήσει η ενημέρωση.

Αναλυτικά οι βελτιώσεις και τα μοντέλα που θα τις λάβουν:

Βελτιωμένα νυχτερινά πορτρέτα: σειρά Galaxy S20, σειρά Galaxy S21, σειρά Galaxy Note20, Z Fold 2, Z Fold3. Το «Nightography» της σειράς S22 επιτρέπει την κάμερα τηλεφακού να χρησιμοποιηθεί στη λειτουργία πορτραίτου για νυχτερινή φωτογραφία.

Βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης πλαισίωσης ή προσθήκη της: σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Fold2, Z Fold3. Η λειτουργία ζουμάρει, ξεζουμάρει και μετατοπίζεται για να κρατήσει έως και 10 άτομα στο κάδρο (που στέκονται σε απόσταση έως και 5 μέτρων). Αυτό υπήρχε στα foldable, αλλά τώρα έχει βελτιωμένη απόδοση, ενώ είναι ένα νέο χαρακτηριστικό για τα μοντέλα S21.

Βελτιωμένα εφέ για βιντεοκλήσεις: σειρά Galaxy S20 + S20 FE, σειρά Galaxy Note20, σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Flip3, Z Fold2, Z Fold3. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με εφαρμογές τρίτων και προσθέτει αντικατάσταση φόντου και στοιχεία ελέγχου μικροφώνου στην κλήση σας. Οι υποστηριζόμενες εφαρμογές είναι: Duo, Google Meet, Knox Meeting, Messenger (Meta), Microsoft Teams, WhatsApp, Zoom, BlueJeans, Webex Meetings, KakaoTalk.

Εφέ αυτόματης πλαισίωσης για βιντεοκλήσεις: σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Fold2, Z Fold3. Ακόμα, επιλεγμένα τηλέφωνα θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία αυτόματου καρέ κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Βελτιωμένη ποιότητα κάμερας για εφαρμογές τρίτων: Samsung Galaxy S21 series + S21 FE, Z Flip3, Z Fold3. Η σειρά Galaxy S22 υποστηρίζει τις προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας της κάμερας στο Instagram, το TikTok και το Snapchat. Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και σε αυτά τα παλαιότερα μοντέλα.

Βελτιώσεις Galaxy Z Fold3: Το Z Fold3 θα λάβει υποστήριξη για την εφαρμογή Expert RAW , η οποία θα είναι διαθέσιμη για λήψη από το Galaxy Store από αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, η λειτουργία Pro της κύριας εφαρμογής κάμερας λειτουργεί τώρα και με την .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.