Samsung Galaxy Alpha/ F, με 4.8 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p;

Αφού είδαμε πριν από λίγες ώρες live φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Alpha/F ή αλλιώς Samsung Galaxy S5 Prime τις οποίες δημοσίευσε το SamMobile, τώρα μαθαίνουμε ότι ίσως η συσκευή να μην είναι high-end βάσει των σημερινών standards.

Οι πληροφορίες λένε ότι τελικά αντί για 4.7 ιντσών οθόνη θα έχει 4.8 ίντσες και η ανάλυση θα είναι 720 x 1,280. Εκτός από την 4.7 οθόνη περιμέναμε να δούμε τουλάχιστον 1,080 x 1,920 pixels αλλά τελικά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ωστόσο η 720p έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ότι δεν τρώει τόσο γρήγορα τη μπαταρία όσο οι higher-res οθόνες.

Επιπλέον το Samsung Galaxy Alpha έχει 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη και αλουμινένιο frame. Στην πίσω πλευρά έχει κάμερα με LED flash και heart rate σένσορα. Τελικά το Alpha ίσως καταλήξει να είναι premium-looking συσκευή με mid-end χαρακτηριστικά. Ωστόσο ευελπιστούμε να είναι σε προσιτή τιμή.

Τέλος, σύμφωνα με το SamMobile ακόμη και το design που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες ίσως να μην είναι η τελική μορφή της συσκευής η οποία μάλλον θα αποκαλυφθεί επίσημα τον επόμενο μήνα.


Πηγή

Σχόλια

  • mid range συσκευή,ψευτοpremium υλικά και τιμή στον θεό!Και για όσους πιστεύουν το αντίθετο...πάμε ένα στοίχημα?

  • Έχει καταντήσει αηδία η Samsung.Ειμαι πολύ ικανοποιημενος από το s4 μου αλλά το s5 ήταν απλή απογοήτευση.Μονο το Note 4 θα αξίζει για φέτος.

  • Τι ειναι αυτο .Τους περρισεψαν galaxy s2 και δεν ξερουν τι να τα κανουν?

  • Άρτζι μπούρτζι και λουλάς με τις διαρροές. Εδώ και πόσο καιρό διαβάζω για αυτό το κινητό και τελικά η μία ειδηση αναιρει την άλλη...

    Σε 1 μήνα το μυστήριο θα έχει λυθεί....λογικά...

  • θα παρουσιασει 2 εκδοσεις της νεας πρεμιουμ σειρας.
    μια στις 5,3 ιντσες
    μια στις 4,8 ιντσες

  • Μα τι τυχαιο που η Samsung θα βγάλει ένα κινητο στο μεγεθος του iPhone την ιδια περιοδο που θα βγει και το iphone....και η Sony επίσης θα βγάλει ενα κινητο περιπου στο μεγεθος του μεγαλου iPhone και αυτο θα παρουσιαστει επισης τοτε...το πιστευω οτι αν δεν παρουσιαστουν μαζι τα iphone θα βγει h sony και θα πει οτι θα το βγαλει αργοτερα...

  • @stelios

    Για να μην μπερδευόμαστε, όταν η Samsung και οι λοιποί, έβγαζαν στις 4,7 και στις 5,5 ίντσες, το iphone παρέμενε πιστό στις 3,5'' και εξηγουσε στον κόσμο για το μέγεθος του αντίχειρα.

    Το ποιος αντιγράφει ποιον στο θέμα του μεγέθους, μην το πιάνεις καλύτερα...

  • @Enzo συμφωνω ! Αλλα λεω πως δεν ειναι τυχαιο που αυτες οι δυο εταιριες θα βγαλουν κινητα στο ιδια μεγαθος...και το ενα θα ΄χει περιπου τα ιδια ppi και το άλλο σχεδον το ιδιο λεπτο;)

  • @stelios
    Πριν από 2+ χρόνια είχε πρωτοβγάλει η Samsung, μαζί με τις άλλες εταιρείες, κινητά με τέτοιου μεγέθους οθόνες...

  • Εγω θα ηθελα να το δω με Tizen κι ας μην εχει τα σουπερ specs. Οσο για τις ιντσες δεν σας παιρνει. 37 κολοτουμπες εχει κανει η apple .

  • πιστη κοπια του S2 και δικαιολογιμενα θα ελεγα ... το καλυτερο s που εβγαλαν ποτε ....

  • @JohnGR δεν ειπα το αντιθετο...απλώς κάνει μπαμ οτι τα έφτιαξαν τα συγκεκριμενα μονο κ μονο γι να ανταγωνισοτυν το iPhone!! δεν ειπα οτι η Apple καινοτόμησε!

  • Το κινητό είναι ΧΑΛΙΑ από design. Αναρωτιέμαι τι γίνεται εκεί στα γραφεία της Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.