Samsung Galaxy Core LTE, H γρήγορη έκδοση αναμένεται τον Μάρτιο;

Το Samsung Galaxy Core είναι το πιο μοσχοπουλημένο smartphone στην ελληνική αγορά στην κατηγορία 200 ευρώ και σύντομα η Samsung φαίνεται ότι θα το αντικαταστήσει με την 4G έκδοση Galaxy Core LTE (SM-G386F). Σύμφωνα με το ότι έχει διαρρεύσει το smartphone θα έχει οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz.

Η κάμερα θα είναι 8 Megapixel, η μπαταρία 2000 mAh και θα δέχεται κάρτες μνήμης micro SD. Η κυκλοφορία το τοποθετείται στα μέσα Μαρτίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2014 14:23

Σχόλια

    • dimitRis, εννοείς κάποια νεότερη έκδοση Android; Δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι σήμερα.

  • Το Core που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή έχει πουλήσει καλύτερα από οποιοδήποτε μέσα στο 2013. Το να το βγάλουν και σε 4G είναι κλασσική κίνηση της samsung. Μα πόσα μοντέλα επιτέλους μπορούν να παράγουν. Επίσης λιγάκι ξενέρωμα για τον καταναλωτή που το πήρε του πούλησαν τέλος του 2013 ένα smartphone που δεν είναι 4G ενω το 4G διαφημίζεται πάρα πολύ καιρό. Από την άλλη όμως αν δεν αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή περιμένεις να βγει κάτι καινούριο τότε δεν θα αγοράσεις ποτέ.

  • πολυ καλο κινητο - το εχω στον γιο μου - μεγα φαουλ που δεν ηταν απο την αρχη 4G - ελπιζω να εχει την ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ...

  • Καλά η samsung να το αφήσει σε αυτή την τιμή και να είναι 4g?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ δεν μας συνηθίζει στις καλές τιμές σε σχέση με την ποιοτητα της

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.