Samsung Galaxy Fold 2: Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Πριν μήνες μάθαμε ότι η Samsung εργάζεται στην ανάπτυξη ενός clamshell foldable smartphone, του Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Πρόσφατα, η εταιρεία έδωσε ένα μικρό teaser του κινητού, και τώρα αποκαλύφθηκαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ποια θα είναι η τιμή του επόμενο αναδιπλούμενου;

Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, το Galaxy Fold 2 θα έχει clamshell σχεδιασμό, όπως το Motorola RAZR 2019. Μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από το Galaxy Fold.

Σύμφωνα με κορεάτικα μέσα, το επόμενο foldable smartphone της Samsung θα έχει τιμή εκκίνησης τα 845 δολάρια Αμερικής, έναντι των περίπου 2.000 δολαρίων που είχε το Samsung Galaxy Fold.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Fold 2 τον Φεβρουάριο του 2020 σε περισσότερες αγορές από ότι το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone. Οπότε, υποθέτουμε ότι θέλει να μειώσει τις τιμές για να αυξήσει τις πωλήσεις. Επιπλέον, η κατασκευάστρια ετοιμάζεται για την παγκόσμια κυκλοφορία του Galaxy Fold.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει το Samsung Galaxy Fold σε 60 ακόμη χώρες. Μεταξύ των αγορών η κατασκευάστρια έχει συμπεριλάβει και τη χώρα μας. Με αυτή τη στρατηγική η Samsung ελπίζει να φτάσει τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις το 2020 και τα 20 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2021.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Δεκεμβρίου 2019 14:41

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.