Smartphones

Samsung Galaxy Fold: Πόσο κοστίζει η αλλαγή της αναδιπλούμενης οθόνης;

Η Samsung προσφέρει μία επισκευή της οθόνης του Galaxy Fold στα $149 σε όσους το αγοράσουν πριν το τέλος του 2019, ποιό είναι όμως το πραγματικό κόστος αντικατάστασης του αναδιπλούμενου display; Αναμενόμενα η αντικατάσταση της οθόνης αυτού του μοναδικού smartphone θα είναι η ακριβότερη που υπάρχει εκεί έξω. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αφού το OLED display δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά αυτή την στιγμή.

Η Samsung κυκλοφόρησε ένα βίντεο το προηγούμενο διάστημα το οποίο ουσιαστικά είναι ένα “manual” για την οθόνη το οποίο σε καθοδηγεί για τον τρόπο χρήσης της. Τα $599 που ζητάει λοιπόν η αντικατάσταση του (αυτό είναι το κόστος μόνο του OLED display) είναι και ο λόγος αυτού του βίντεο. Αν νομίζετε πως είναι κάποιου είδους αστείο κάνετε λάθος. Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός ζητάει $599 δολάρια για την επισκευή του display, περίπου δηλαδή όσο ένα mid-range smartphone όπως το Galaxy A80. Το εξωτερικό display όμως έχει κόστος αλλαγής $139.

Άλλα high-end smartphone όπως το Note 10+ και τα iPhone 11 Pro, ζητάνε $279 και $329 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το back panel των iPhone 11 Pro κοστίζει την ίδια τιμή με το OLED panel του Galaxy Fold.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.