Smartphones

Samsung Galaxy Note 10: Νέα 3D renders από το αναμενόμενο phablet

Το Samsung Galaxy Note 10 αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο όμως από σήμερα έχουμε κάποια πρώτα 3D renders και πληροφορίες. Τα 3D renders που κυκλοφόρησαν μέσω του PhoneArena, σίγουρα δεν παρουσιάζουν στο 100% την συσκευή όπως αυτή θα είναι μας δίνουν όμως μία πρώτη ιδέα στο πως θα μπορούσε να είναι εξωτερικά το phablet της Samsung.

Φήμες θέλουν το Galaxy Note 10 να διαθέτει τετραπλή κάμερα παρόμοια με αυτή του S10 5G που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο. Οι τέσσερις κάμερες αποτελούνται από μία 12 MP για main, 12MP telephoto με 2x οπτικό zoom, 16MP wide-angle, και μία 3D depth ( όπου θα βοηθήσει στο 3D scanning, την επαυξημένη πραγματικότητα καθώς και gesture ελέγχους ).

Το phablet πιθανόν να έχει το Infinity-O display που γνωρίσαμε στο Galaxy S10, εκτός αν η Samsung καταφέρει να ετοιμάσει μέχρι τότε τεχνολογία ώστε να κρύψει τις front-facing κάμερες κάτω από την οθόνη. Αναμένουμε λοιπόν στο hole που έγινε γνωστό για τις κάμερες να υπάρχει διπλή διάταξη εκτός και αν η Samsung αποφασίσει να το πάει ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας μία τρίτη.

Θα βρίσκεται όμως ο fingerprint scanner κάτω από την οθόνη; Τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+ ενσωματώνουν δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη με την χρήση υπερήχων και το Galaxy Note 10 μάλλον θα υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία.

Να σημειώσουμε ότι αυτά είναι 3D renders και όχι επίσημες φωτογραφίες του Samsung Galaxy Note 10. Μπορεί η “Note” σειρά της Samsung να ακολουθήσει τα βήματα της “S” σειράς και αν ναι ποιο θα είναι το κόστος μίας τέτοιας συσκευής;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2019 17:30

Σχόλια

  • Υ.Γ. περισσότερο βόλευε η ιστοσελίδα πριν, αλλά θα τη συνηθίσουμε...

    • Περιμενω feedback σε κάποιο email οπότε μπορέσεις να συγκεντρώσεις κάποια πράγματα που σου αρέσουν και κάποια όχι, techbloggr@gmail.com

      • Μια χαρά είναι Κώστα το σάιτ !! Όλον τον καιρό είχαμε παράπονα και τώρα που έφτιαξε πάλι παράπονα ...
        Απλά σε εμένα κάποια στιγμή σήμερα μέχρι το απόγευμα δεν ανανέωνε αυτόματα στα τελευταία νέα.

      • Καλορίζικο το νέο site .
        Είναι μια χαρά, αλλά για κάποιο λόγο σε mobile συσκευή που το βλέπω μου κολλάει το διαφημιστικό banner στη μέση μέση!

  • Ωραία η εμφάνιση του σάϊτ. Με γεια.
    Το νόουτ πόσο λέτε να έχει τελικά?
    Ωραίο θα είναι και θα φοράει ότι τελευταίο κυκλοφορεί.

  • Εγω αναρωτιέμαι τα MP στην κάμερα τελικά δεν κάνουν την διαφορά; Γιατί βλέπω έχουν κολλήσει στα 12MB την ωρα που Huawei ή Xiaomi δεν θυμάμαι μην πω ψέματα έχουν βάλει 24 και 48MB στις κάμερες τους.

  • Καλορίζικο κ απο εμενα το νεο site👍 Οσο για το Note 10 θα δουμε ειναι λιγο νωρις ακομα.. Λογικα θα ειναι τουμπανο!!
    Εικονα avatar δεν εχει ακομα; Γιατι με το παλιο ειχε...

  • Τέλειο το render. Το site ακόμα πιο τέλειο. Επιτέλους Κώστα. Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ καλύτερα από πριν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.