Samsung Galaxy Note 10: Πήραν το πρώτο update λίγο πριν κυκλοφορήσουν

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια πρόσφατα παρουσίασε τα νέα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+, χωρίς ωστόσο να έχουν διατεθεί ακόμη στην αγορά. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του SamMobile, οι αρχικές συσκευές που είχε στείλει η εταιρεία σε previewers στην Ευρώπη και την Ινδία ξεκίνησαν να λαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση λογισμικού.

Η κωδική ονομασία του πρώτου update των Samsung Galaxy Note 10 είναι N975FXXU1ASH5 και έχει μέγεθος 307.64MB. Το πακέτο φέρνει βελτιώσεις στις επιδόσεις των συσκευών και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία θα δουλεύει καλύτερη μετά της αναβάθμιση.

Πέραν των παραπάνω, η ενημέρωση βελτιώνει τη σταθεροποίηση της κάμερας και την ποιότητα των φωτογραφιών. Και σύμφωνα με τη Samsung με αυτό το update βελτιώνεται η απόδοση της μεθόδου εισόδου στην touch screen οθόνη αλλά. Το πακέτο περιέχει και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Αύγουστο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού σε συσκευές που δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολούθησε και με τα Samsung Galaxy S10, όπου και τότε το update έφερε μερικές βελτιώσεις. Τα Samsung Galaxy Note 10 θα γίνουν διαθέσιμα στις 23 Αυγούστου και οι χρήστες θα πάρουν την αναβάθμιση αυτή μόλις η συσκευή τους συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Αυγούστου 2019 11:42

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.