Smartphones

Samsung Galaxy Note 20: Ο σχεδιασμός του θα έχει γωνίες και curved άκρες;

Η Samsung αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ανακοινώσει προς τα τέλη του καλοκαιριού τα επόμενα smartphone στην Note σειρά τα οποία ίσως ακούνε στο όνομα Note 20 και Note 20+. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 4 μήνες μέχρι την παρουσίαση στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πληροφορίες οι οποίες μας δίνουν μία πρώτη εικόνα για το τι νέο θα φέρει η Samsung με τα Note 20.

Σύμφωνα τώρα με τον tipster, Roland Quandt η Samsung θα φέρει μαζί με το Note 20+ ένα LED View Cover αξεσουάρ το οποίο θα κυκλοφορήσει παράλληλα. Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάποια σημαντική πληροφορία για το front panel, στο back panel όμως θα υπάρχει ένα παρόμοιο ορθογώνιο module για την κάμερα όπως συμβαίνει στα Galaxy S20.

Τα Note 20 και Note 20+ θα έχουν πιθανόν τετράγωνο πλαίσιο και γωνίες με πολύ μικρά bezels σε όλες τις άκρες ενώ τα πρώτα renders δείχνουν την απουσία κάποιου punch-hole ή notch. Μιας και αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό του front panel, να σημειωθεί ότι το display ίσως έχει curved άκρες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τα Note 20 δεν θα έχουν σημαντικές διαφορές μετα Galaxy S20.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Απριλίου 2020 10:12

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.