Smartphones

Samsung Galaxy Note 8: Διέρρευσε κωδική ονομασία και αριθμός μοντέλου

Τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ ανακοινώνονται επίσημα σε λιγότερο από ένα μήνα (σε 22 μέρες για την ακρίβεια) και σειρά θα πάρει το Samsung Galaxy Note 8.

Tο Samsung Galaxy Note 8 θα έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις, αλλά και για το γεγονός ότι έρχεται να διαδεχτεί ένα αποτυχημένο Note 7. Μέχρι τον Αύγουστο (που πιθανότατα θα ανακοινωθεί) έχουμε πολλούς μήνες, αλλά οι φήμες έχουν ξεκινήσει ήδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το SamMobile, το Galaxy Note 8 έχει κωδική ονομασία “Great”. Μόνο από την κωδική ονομασία βλέπουμε ότι η Samsung θέτει ψηλά τον πήχη και περιμένουμε να εντυπωσιάσει με το νέο Note. Ο αριθμός μοντέλου είναι SM-N950F για την διεθνή unlocked έκδοση.

Το SamMobile αναφέρεται επίσης και στην τύχη των ανακλημένων Samsung Galaxy Note 7, λέγοντας ότι η Samsung ετοιμάζει refurbished έκδοση για τη Ν. Κορέα. Ο αριθμός μοντέλου είναι SM-N935. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για refurbished Note 7, αλλά ακόμη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2017 11:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.