Samsung Galaxy Note έρχεται σε Cosmote, Vodafone και WIND στις 11 Νοεμβρίου

Το tabletόφωνο Samsung Galaxy Note με την οθόνη 5.3 ιντσών, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου σε Cosmote, Vodafone και WIND σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Samsung Electronics. Αυτό το είχατε διαβάσει πριν από ένα μήνα πρώτοι εδώ στο Techblog. Η τιμή του μοντέλου με τα 16GB θα είναι 699 ευρώ.

Προσοχή όμως, οι απεργίες στη χώρα μας είναι συχνές και επαναλαμβανόμενες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καθυστερήσει κάποιες μέρες η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note, λόγο αυτών. Επίσης σημειώστε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών.

Samsung Galaxy Note
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.3 ίντσες Super AMOLED, 1280×800 pixels, 285ppi
Κάμερα: 8 Megapixel με LED flash, video 1920×1080 HD
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Host
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 146.85×82.95×9.56 χλστ.
Βάρος: 178 γρ.

Επεξεργάστηκε την 1 Νοεμβρίου 2011 12:48

Σχόλια

  • Τρομερό τηλεφωνάκι, αλλά γιατί τόσο ακριβό ρε γμτ ? Το Laptop μου με i3, 4gb ram, 640gb hdd το πήρα 500 € και είνα και Asus. Δηλαδή με 700 € έπαιρνα το laptop μου πάλι, και το ideos μαζί... !

    • dimitris, δεν έχω ενημέρωση. Το λευκό το παρουσίασαν ταυτόχρονα με το μαύρο χρώμα, αρα δεν πιστεύω ότι θα αργήσει πολύ. Δεν γνωρίζω όμως και σε ποιες χώρες θα το διαθέσουν.

  • **((Προσοχή όμως, οι απεργίες στη χώρα μας είναι συχνές και επαναλαμβανόμενες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καθυστερήσει κάποιες μέρες η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note.))**

    Άν πέσει σε απεργία και το πάρω δεύτερη-τρίτη μέρα θα σκάσω σαν ΚΑΡΠΟΥΖΑ!

    ένα 400άρι έχω μετρητά. Αν τα θέλουν στο ταμείο τους, να μου το δώσουν

  • Το έχω ερωτευτεί αυτό το κινητό αλλά 700 ευρώ; Όχι, δυστυχώς είναι πολύ ακριβό... :-/

  • Γεια σου Κωστα..Ασχετο με το αρθρο,αλλα θελω να σε ρωτησω αν θα ανεβασεις βιντεο ή φωτο απο το πετυχημενο workshop που εκανες στην Θεσσαλονικη,οπου ειδαμε και το Note απο κοντα..Τελικα το ταμπλετοφωνο ειναι οντως μεγαλο,αλλα οχι τεραστιο. Με λιγα λογια,ή θα το ερωτευτεις,ή θα το μισησεις..

  • Καλησπερα σε ολους! Κωστα? οταν ειχες κανει benchmark στο samsung Galaxy Note σου ετρεξε στα 3624 ενω το δικο μου ετρεξε στα 2853 παιζει κατι με αυτο?? ευχαριστω!

  • εμενα παντως απο κοντα δε μου αρεσε τόσο όσο να δωσω 300 ευρα επιπλεον απο το sg2, αρα προτιμω το sg2

  • έμαθα ότι η εταιρία samsung ανακοίνωσε ότι το samsung galaxy note και το samsung galaxy s II όπως και τις ταμπλέτες της καθώς και άλλα μοντέλα ότι επίσημα θα μπορούμε να τις αναβαθμίσουμε σε android 4.0 ice cream sandwich !
    Όμως θα μπορούνε οι 500.000 εφαρμογές του android market να λειτουργουν και σε αυτην την έκδοση; ή θα είναι άλλο market και με λίγες εφαρμογές; (για τήν ώρα!)

  • Εάν κάποιος στρέφεται προς κινητό προφανώς είναι μια καλή επιλογή σε σύγκριση με τις άλλες συσκευές που θα βρει λόγω των διαστάσεων και της οθόνης. Αλλά πολλά τα λεφτά... Πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά ...

  • Για μενα ειναι φοβερο, αλλα γιατι μερικοι το λετε ακριβο? Πιο ακριβα ειναι το iphone και το n9.

  • Aντε να βγει και επισημα!!Κατι μου λεει πως θα χαλασει κοσμο η συσκευη!!Tablet και smartphone σε 1!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.