Samsung Galaxy Note Edge: Πουλήθηκαν 630,000 κομμάτια

Όταν η Samsung ανακοίνωσε πέρυσι το Σεπτέμβρη στην έκθεση της IFA τα δύο νέα της μοντέλα, Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note Edge, δεν μπορούσε να προβλέψει την απήχηση που θα είχε το δεύτερο στο κοινό. Το χαρακτηριστικό του Edge, η κυρτή από τη μια πλευρά του οθόνη, στην πράξη το καθιστά λιγότερο εργονομικό και μάλλον πέρα από εφέ δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.

Παρόλα αυτά όμως, όπως αποδείχθηκε, το κυρτό phablet τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο πουλώντας 630,000 κομμάτια και η εταιρεία πλέον ευελπιστεί ότι ίσως αγγίξει μελλοντικά ακόμα και το 1 εκατ. κομμάτια.

Φυσικά, οι αριθμοί αυτοί με τίποτα δε συγκρίνονται με την επιτυχία του Samsung Galaxy Note 4 το οποίο, από τον πρώτο μήνα κιόλας της κυκλοφορίας του, πούλησε 4 εκατ. συσκευές.

Ενθαρρυντικοί οι αριθμοί αυτοί για τη Samsung αν αναλογιστούμε τη φθίνουσα πορεία που έχουν πάρει τα κέρδη της και την άμεση ανάγκη της για επαναπροσδιορισμό των ακολουθούμενων στρατηγικών που θα πρέπει να εφαρμόσει εφεξής.

Αφού λοιπόν βλέπουμε ότι το στοίχημα με την επένδυση στην καινοτομία αποδίδει, ενδεχομένως πολύ σύντομα να δούμε τη Samsung να μας παρουσιάζει και δεύτερη έκδοση του πολυαναμενόμενου (και πολυσυζητημένου) Samsung Galaxy S6 Edge (ή όπως αλλιώς ονομαστεί).

samsung galaxy note edge 63k sold, Samsung Galaxy Note Edge: Πουλήθηκαν 630,000 κομμάτια

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

μονο? χα-χα

παπαροκας tiamat

Αν το κανονικο πουλησε 4μυρια και αυτο 600χιλιαρικα, μαλλον το edge βγαινει κερδισμενο ρε @@ guest! ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ !

Genesis

alex

σε πολύ λίγες χώρες μπορείς να το βρεις και να πούμε ότι διαφήμιση όπως είπε και ο tamiat 0

πιστεύω το νούμερο είναι καλό για μια συσκευή που είναι το πρώτο μοντέλο που βγήκε.

Βλαδίμιρος Λένιν

ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ,
ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ,
ΤΟ GALAXY ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

rafael

εχω note 2 απο την πρωτη μερα που βγηκε(παραεισαγωγη) με κοροιδευε ολος ο κοσμος…για το μεγεθος(σχολια τυπου κουβαλας το κρεβατι σου, παζιεις τεννις με το κινητο , εχεις προβλημα στα ματια κλπ κλπ κλπ) ασχολουμε με την τεχνολογια 20 χρονια…. προσπαθω να βρω τη χρησιμοτητα του εν λογου κινητου…δεν βρισκω καμια πραγματικα

μη πεσετε να με φατε δεν βρισκω εγω προσωπικα οχι εοτι ειναι αχρηστο προιον!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.