Samsung Galaxy R, Με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο Qualcomm S4 1.5GHz

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy R για την αγορά της Κορέας. Έρχεται με πιο “γήινη” οθόνη διαστάσεων 4.2 ιντσών με ανάλυση qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 στο 1.5GHz, κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2000 mAh. Ενσωματώνει μνήμη 16GB έχει μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel. Τρέχει Android Ice Cream Sandwich με TouchWiz UI. Η τιμή του εκεί θα είναι 700.000 won (480 ευρώ).

Πηγή

Σχόλια

  • Για την τιμη του παρα πολυ καλο... Στην ουσια ειναι ενα S2 με ορμονες, σωστα? Επισης κυριος ανταγωνιστης του ειναι μαλλον το Xperia S και νομιζω υπερτερει

  • Το καλο ειναι οτι εχουν αρχισει να δινουν την πρεπουσα σημασια στις μπαταριες των νεων κινητων.
    Το κακο ειναι οτι μεχρι κι εγω που εχω σχετικα συντηρητικο γουστο στα κινητα, εχω αρχισει να βαριεμαι τα design της Samsung.

  • Kώστα διόρθωσε τον τίτλο και γράψε galaxy r style, μιας και galaxy r είχε και παλιά ;)

    Το θέμα είναι ότι πρέπει να το φέρουν και Ευρώπη αν θέλουν να ανταγωνιστούν το one s.

  • Το κινητό μετράει πολύ! Και με το Stock Android 4.0.4 θα πήγαινε σφαίρα και θα έβγαινε το σπαστικό TouchWiz, που δεν μου αρέσει καθόλου, και σαν αριστερόχειρα με υποτιμά και με δυσκολεύει που το εικονίδιο του μενού το βάζουνε στην άλλη άκρη και όχι στο κέντρο... Τέλος πάντων θα το προτιμούσα άνετα αν ερχόταν σε παραπλήσια τιμή.

    Όντως πρεπει να περάσει και από Ευρώπη αν θέλει να "χτυπήσει" το One S. Αν και το One S είναι πολυ πιο εμφανισιμο!!

  • Παιδιά ωραίο το κινητό με σχέση με τον μεγάλο του αδερφό το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα και όντως είναι λίγο βλακεία το εικονίδιο του μενού να είναι στην άκρη το καλό θα ήταν να το βάζαμε σε οποίο σημείο θέλουμε εμείς, ξέρουμε τίποτα αν αυτό το μενού που έχουνε τα νέα galaxy θα το πάρουμε και εμείς με τα SGS2 με την 4.0.4 .

  • ωωωωωωωωωω το προτιμω απο το SGSIII.μικροτερη καμερα αλλα μεγαλυτερη μπαταρια απο τα κοινα.αν ερχοταν ελλαδα ανετα θα το χτυπουσα!!!!απο μνημη ram ομως τι λεει??γι'αυτο δεν αναφερεται τιποτα στα χαρακτηριστικα....

  • @ tomas

    Μπες στο play και κατέβασε κάποιον είτε free είτε επί πληρωμή. Go launcher, apex, nova, nemus...

  • ειναι τουλαχιστον αστειο να λεει κανεις οτι το συγκεκριμενο κινητο ειναι καλυτερο απο το sony xperia S.ακομα και το sony xperia P ειναι καλυτερο απο το samsung S2.δεν βλαπτει λιγη αντικειμενικοτητα.παρεπιπτοντως εγω εχω το lumia και αναγνωριζω πως και το samsung S2 και ειδικα το sony xperia S ειναι ανωτερα του.το προτιμησα λογω design καθαρα.

  • @GEORGE gate 4....To xperia P καλύτερο από το sgs2 δεν είναι...Το sgs2 έχει ίδιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστή, λίγο πιο δυνατό, μεγαλύτερη οθόνη (μικρότερης μεν ανάλυσης), υποδοχή sd και μεγαλύτερη μπαταρία...Το xperia s ναι είναι καλύτερο αλλά όχι και το s...

  • τι να κάνω ένα κινητό που είναι σαν το s2 σε άσπρο? καλύτερα να πάω για ένα xperia P!

  • Καλα το κινητό τα σπάει άνετα θα το έπαιρνα άμα ερχόταν Ελλάδα ...!!! Ξέρουμε άμα τα δικτεια με της Κορέας δουλεύουν και στην Ελλάδα άμα ειναι να το πάρω απο το e-bay ... Λέω τώρα γιατί σιγά μην κάνουν !!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.