Samsung Galaxy S II LTE, Το νέο διπύρηνο 1.5GHz με την 4.5 Super AMOLED Plus

Οι επίσημες διαρροές για το νέο Samsung Galaxy S II με την οθόνη 4.5 ιντσών επιβεβαιώθηκαν, και πάλι από επίσημα χείλη. Το αναβαθμισμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο της Samsung που θα υποστηρίζει το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο γρήγορου mobile internet LTE (Long Term Enolution). Στη χώρα μας δεν υπάρχουν ακόμα κεραίες LTE.

Το κορυφαίο smartphone της Samsung θα “tabletίζει” μιας και θα μας έρθει με οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED Plus. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι αυτά που ήδη γνωρίζουμε, διπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz, μπαταρία 1850 mAh, NFC (Near Field Communication), Bluetooth 3.0, Wi-Fi n, Κάμερα 8 Megapixel με flash και λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread.

Το Techblog θα το δει από κοντά την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση IFA 2011 στο Βερολίνο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα το απολάυσουν σε ένα χορταστικό hands-on video! Μείνετε εδώ!


Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2011 12:08

Σχόλια

    • Όχι. Αφού θα παρουσιαστεί σε ευρωπαϊκή έκθεση. Είναι και για Ευρώπη, το σχολιάζαμε και προχθές... ;)

  • Καταρχην για αλλη μια φορα η αγαπητη Samy "υποβαθμιζει" πολυ γρηγορα την ναυαρχιδα της με το να βγαζει ενα νεο κορυφαιο μοντελο τοσο συντομα.
    Δευτερον αν και ειμαι fan των μεγαλων οθονων σε κινητα (κατοχος Desire HD) νομιζω οτι με τις 4.5 ιντσες ξεφευγει λιγακι και ακροβατει επικινδυνα αναμεσα σε κινητο και ταμπλετ.

  • μεταλικο καπακι πισω?μακαρι..γιατι ειναι λιγο μαπα τα πλαστικα του(τουλαχιστον σαν αισθηση)

  • Όπως και αν το δω, εξακολουθεί να μου κάνει για πλαστικό. Δεν ξέρω...

  • Και πανω που ελεγα οτι υπαρχει και μια σοβαρη εταιρια ηρθε η samsung να το διαψευσει με το ''νεο'' και απιστευτα ''αναβαθμισμενο'' και ''καινοτομο'' LTE να μας πει οτι πλεον το ''απλο'' S2 μας χρειαζεται αντικατασταση !!!!!
    Δηλαδη πηγε και προσθεσε 0,2 ιντες στην οθονη και αλλα 300mhz στον επεξεργαστη και θεωρει οτι εφτιαξε νεο μοντελο τωρα !!!!!! Θα τρελαθω δηλαδη !!!! Καλυτερα μην το εβγαζε καν !!! Πανω που ειχε παρει τον σωστο δρομο και παρουσιαζε ενα καλο κινητο καθε 10 μηνες (galaxy s και galaxy s2) αρχισε να υιθετει κ αυτη την αθλια στρατηγική της HTC. Οταν πλεον δινεις 500+ για κινητο πρεπει και η εταιρια να το σεβεται αυτο. Δεν μπορει να σου απομειωνει την αξια μεσα σε ενα μηνα. Τελος παντων τι να πω. Μετα απορουνε γιατι ολος ο κοσμος περνει Apple. Εγω παντως δεν απορω πια.

  • Δεν γινεται να υπαρχει τετοια απαξιωση.κ την ειχα για ποιο σοβαρη εταιρια την samsung

  • ¨Ολα πλήση εγκεφάλου! εντελός αχρίαστο ενα τηλέφωνο σαν αυτό! και φαντάζομαι, χάλια μπαταρία. καθημερινή φόρτιση!

  • εγω ενα θα πω δε πανα βγαλουνε και LTE2 δεν με ενδιαφερει γιατι εδω στην ελλαδα ακομα καλα καλα δεν πιανει σε HSUPA/HSDPA 7.2Mbps που υποστιριζουν τα περισσοτερα αν οχι ολα smartphone οποτε τζαμπα πεταμενα λεφτα εγω προσωπικα σκευτομαι να παρω το galaxy s plus γιατι με καλυπτει αν και μαρεσει περισσοτερο το galaxy s2 αλλα δεν θα μου χρειαστουν οι hardware δυνατοτητες του και εκτος απο αυτο τα 200 ευρω τους διαφορα ειναι υπερ αρκετα για αυτα που προσφερει το πρωτο...

  • Έχω 2 απορίες:
    1)Θα έχει ίδιο μέγεθος με το galaxy που κυκλοφορεί τώρα?
    2)Γνωρίζουμε αν ο επεξεργαστής του θα είναι νέος ή θα είναι ο ίδιος με του απλού GSII αλλά πιο "τσιτωμένος"?

    @ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)
    Πολύ σωστός!Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως,με την "αναβάθμιση" που έβγαλε η samsung για το GSII ναι μεν ρίχνει τους κατόχους GSII όμως η apple αντίστοιχη αναβάθμιση θα την έβγαζε μετά από 1 χρόνο και θα την ονόμαζε "νέο μοντέλο".

  • καλα τι θα γινει καθε βδομαδα θα τα αλλαζουν τα μοντελα;;;δεν ειναι να αγοραζουμε κατι αμεσως παλιωνει..:/ τουλαχιστον εξελισσετε η τεχνολογια...:0:)

  • το κινητο παντως τελειο..!αλλα το tabletphone μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε περισσοτεροο..!

  • Εχει αρχισει η samsung και το παραξεφτιλιζει λιγο το θεμα...Βγαζει βγαζει συνεχεια κινητα..
    Δλδ να παρεις ενα κινητο τον 400-500-600 ευρω και μετα απο 2-3 μηνες να ειναι παλιο..
    Εγω προσωπικα αυτο το θεωρω απαραδεκτο και κοροιδια!!

  • ετσι ειναι πια, σε κανα 2 μηνο το sgs2 θα πωλειται απο ανθρωπους γυρω στα 350 με 400Ε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.