Samsung Galaxy S III mini Crystal Edition, Ανακοινώθηκε για την Γερμανία

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Samsung Galaxy S III mini στην Γερμανική αγορά. Το Samsung Galaxy S III mini Crystal Edition απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες καταναλωτές. Η εταιρεία δεν έχει διευκρινήσει ακόμη αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές εκτός της Γερμανικής. Το “Crystal Edition” διαθέτει 166 κρύσταλλα Swarovski στο κάλυμμα της μπαταρίας.

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy S III mini Crystal Edition είναι ακριβώς όμοιο σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά με το περσυνό Samsung Galaxy S III mini. Έτσι, διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών ανάλυσης WVGA, dual-core επεξεργαστή Cortex-A9 στο 1GHz, ενώ τρέχει Android Jelly Bean.

Samsung Galaxy S III mini πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Σχόλια

  • διαμάντια κολλημένα με ούχου στο πλαστικό καπάκι ρε samsung? θα ξεκολλάνε σίγουρα.
    έχουν και νύχια οι γυναίκες.

  • Τι αλλο θα βγαλουν πια για τις γυναικες???
    Παιδια να το ξερετε οι γυναικες κ να μην εχουν να φανε θα πανε κομμωτηριο, θα φτιαξουν τα νυχια τους θα αγορασουν ακριβες μποτες κ αιφον...
    Η καταναλωτικη τους δυναμη δεν πεφτει ποτε. Ανοιξτε ενα μαγαζι με γυναικεια ειδη κ θα με θυμηθειτε........

  • @Nio έχω μαγαζί που απευθείνεται στη γυνάικα... αυτό που λες δεν υπάρχει πλέον. Η κρίση έχει χτυπήσει παντού και εμάς εξίσου πολύ δυνατά.
    Τώρα σε ότι αφορά τη συσκευή ... άλλος ένας κλώνος χωρίς καμια ιδιάιτερη σημασία... πιστέυω ακόμα και για τις γυναίκες.

  • Αποστολη στην Αθηνα παντως εχω δει γριες να μπαινουν στο κομμωτηριο κ να βγαινουν μονο λουσμενες γιατι δεν ειχαν λεφτα... χαχαχαχαχα Κ ζητιανευαν 1 ευρω για να πανε να φτιαξουν τα νυχια τους... Κ τους λεω ρε πατε καλα????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.